De drie Avengers die mogelijk dood gaan in 'Avengers: Infinity War'

De drie Avengers die mogelijk dood gaan in 'Avengers: Infinity War'

En de andere kanshebbers.

Verleden week keken we met de POLL terug op de trailer voor Avengers: Infinity War, die toen net was verschenen. De vraag was: van welk personage denk jij dat deze dood gaat in de derde Avengers-film? Hieronder de drie Avengers waarvan jullie denken dat ze de meeste kans maken.

1. Vision - Paul Bettany (36%)
Dit is niet zo'n hele rare nummer één. In de trailer zien we namelijk dat Bettany's Vision de slechterik Thanos (Josh Brolin) tegen het lijf loopt en dat deze de Mind Stone van zijn voorhoofd probeert te trekken. Of dit lukt is nog niet bekend. We zien Thanos de steen ook niet in zijn Infinity Gauntlet plaatsen. Vision debuteerde in Avengers: Age of Ultron (2015) en was ook te zien in Civil War (2016), maar een eigen film kreeg het krachtige en "onpartijdige" personage niet. Op de IMDb staat zijn naam niet bij Avengers 4 vermeld, maar veel zegt dit voor nu natuurlijk niet.


2. Captain America - Chris Evans (22%)

Cap is een van de belangrijkste Avengers en misschien wel hét personage dat al langer op de nominatielijst staat om vervangen te worden. Evans heeft vaker door laten schemeren te willen afronden, maar zou wel hebben bijgetekend voor Avengers 4. Of dit echt waar is, moet uiteraard nog blijken. Het kan allemaal marketing zijn; in Infinity War gaan namelijk meerdere doden vallen en Marvel houdt dit het liefst geheim. Captain America was al te zien in drie eigen films, de twee Avengers-films en had cameo's in andere titels in het Marvel Cinematic Universe.


3. Iron Man - Robert Downey Jr. (14%)

Uit de POLL bleek dat Downey Jr.'s Iron Man ook een grote kans maakt om het loodje te leggen. Downey Jr. is zo'n beetje hét gezicht van de franchise en het is moeilijk voor te stellen dat we Iron Man niet meer zullen zien. In de Infinity War trailer zien we dat hij hard wordt neergeslagen door Thanos en hij is niet te zien in de grote veldslag in Wakanda. Zou dit een voorteken zijn? Hij was in een groot aantal MCU-films te zien en op de IMDb staat hij vermeld bij Avengers 4. De tijd zal het uitwijzen of dit werkelijkheid wordt.


De overige kanshebbers

Uit de POLL bleek dat ook Jeremy Renners Hawkeye (11%), Tom Hiddlestons slechterik Loki (7%) en Scarlett Johanssons Black Widow (3%) redelijk wat van de ruim 1.100 stemmen kregen. Marvel Studios' Avengers: Infinity War van Anthony en Joe Russo verschijnt eind april in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair