Poll

De drie Avengers die mogelijk dood gaan in 'Avengers: Infinity War'

En de andere kanshebbers.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 23:00 in Poll
Verleden week keken we met de POLL terug op de trailer voor Avengers: Infinity War, die toen net was verschenen. De vraag was: van welk personage denk jij dat deze dood gaat in de derde Avengers-film? Hieronder de drie Avengers waarvan jullie denken dat ze de meeste kans maken.

1. Vision - Paul Bettany (36%)
Dit is niet zo'n hele rare nummer één. In de trailer zien we namelijk dat Bettany's Vision de slechterik Thanos (Josh Brolin) tegen het lijf loopt en dat deze de Mind Stone van zijn voorhoofd probeert te trekken. Of dit lukt is nog niet bekend. We zien Thanos de steen ook niet in zijn Infinity Gauntlet plaatsen. Vision debuteerde in Avengers: Age of Ultron (2015) en was ook te zien in Civil War (2016), maar een eigen film kreeg het krachtige en "onpartijdige" personage niet. Op de IMDb staat zijn naam niet bij Avengers 4 vermeld, maar veel zegt dit voor nu natuurlijk niet.


2. Captain America - Chris Evans (22%)

Cap is een van de belangrijkste Avengers en misschien wel hét personage dat al langer op de nominatielijst staat om vervangen te worden. Evans heeft vaker door laten schemeren te willen afronden, maar zou wel hebben bijgetekend voor Avengers 4. Of dit echt waar is, moet uiteraard nog blijken. Het kan allemaal marketing zijn; in Infinity War gaan namelijk meerdere doden vallen en Marvel houdt dit het liefst geheim. Captain America was al te zien in drie eigen films, de twee Avengers-films en had cameo's in andere titels in het Marvel Cinematic Universe.


3. Iron Man - Robert Downey Jr. (14%)

Uit de POLL bleek dat Downey Jr.'s Iron Man ook een grote kans maakt om het loodje te leggen. Downey Jr. is zo'n beetje hét gezicht van de franchise en het is moeilijk voor te stellen dat we Iron Man niet meer zullen zien. In de Infinity War trailer zien we dat hij hard wordt neergeslagen door Thanos en hij is niet te zien in de grote veldslag in Wakanda. Zou dit een voorteken zijn? Hij was in een groot aantal MCU-films te zien en op de IMDb staat hij vermeld bij Avengers 4. De tijd zal het uitwijzen of dit werkelijkheid wordt.


De overige kanshebbers

Uit de POLL bleek dat ook Jeremy Renners Hawkeye (11%), Tom Hiddlestons slechterik Loki (7%) en Scarlett Johanssons Black Widow (3%) redelijk wat van de ruim 1.100 stemmen kregen. Marvel Studios' Avengers: Infinity War van Anthony en Joe Russo verschijnt eind april in de Nederlandse bioscoopzalen.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xaid

Avatar

hoop op vision.. Maar het zal wel Captain America zijn zodat Bucky het kan overnemen zoals in de comics opzich zie ik dat ook wel zitten tbh vind bucky erg gaaf

Ereptile

Avatar

Kleine aanpassing: Niet Thanos zelf, maar iemand van The Black Order probeert de Infinity Stone van Vision af te pakken. Namelijk Corvus Glaive :)

Ik verwacht dat Loki ook uit de weg wordt geruimd door Thanos. Feige heeft in een twitterbericht al laten weten voor wie Loki partij kiest. Daarnaast zal Xandar mogelijk ook tot de grond gelijk worden gemaakt.

bioshock300

Avatar

vision sowieso omdat hij niet kan leven zonder die mindstoneen er is ook een clip op youtube waarin we zien dat vision helemaal ontleed word door thanos

bioshock300

Avatar

goed kijken!

https://www.youtube.com/watch?v=VN_IfEzCW8Q

benjamin

Avatar

Mij lijkt vooral de grootste vraag waarom het doodgaan van superhelden als zodanig relevant wordt gezien maar dat zal wel weer aan mij liggen...

Goku32

Avatar

Benjamin dat is nogal logisch dat we daarzo naar uit kijken welke het veld ruimen. Omdat we al zoveel marvel films hebben gehad waar er maar 1 is dood gegaan. En dat is wel heel erg slecht. Dus hopelijk hebben we veel slecht offers door Thanos moet zoiezo wel gebeuren omdat hij het meeste kwaadaardigste is van allemaal. En als er maar 1 iemand dood zal gaan, is dat totaal niet geloofwaardig we zullen zien

Rafael11

Avatar

@bioshock300, dat ziet er pijnlijk uit. Ik zou het persoonlijk enorm jammer vinden als Vision het loodje legt. Hij is een van mijn favoriete personages. Zoals je in de hierboven de delete scene ziet van Vision, hij is een enorm krachtig personage.

Mav Damian

Avatar

@bioschck300 enRafael11
Blijkbaar weten jullie niet dat dit de beelden zijn van X men Apocalyps.

Gyros regime

Avatar

Ik hoop hawkeye.. Wat een flutheld..

Artificialis

Avatar

Vision is een fantastisch personage, hopelijk krijgt hij nog een mooie rol in de film voordat hij sterft. Zijn scenes in Civil War waren erg leuk gedaan.

benjamin

Avatar

Goku32 "Omdat we al zoveel marvel films hebben gehad waar er maar 1 is dood gegaan. En dat is wel heel erg slecht"
Waarom zou dat zo slecht zijn?

Ed Crane

Avatar

Ik hoop Thor.

DanielPrime9

Avatar

Denk niet dat Marvel Cinematics (Kuch Disney Kuch) de ballen heeft om een grote avenger eruit te trappen. ivm kinderen denk ik niet dat ze Iron Man of Cap eruit gaan doen denk eerder die scarlet witch, Black Widow, hawkeye, Hulk (aangezien er geen solo film komt) of dat soort personages als je snapt wat ik bedoel

Hendrik de Kijzer

Avatar

Zelf zie ik Thor graag sterven in Thor 4, als die zou komen. Dan zou het leuk zijn als karakters als Utgard-Loki en Jormungand het Midgaardserpent. Een beetje zoals in de Noorse mythologie: Thor en Jormungand vechten, Thor doodt Jormungand, zet negen stappen voordat hij dood neervalt door het gif van Jormungand.Hopelijk heb ik nu niet het plot van Thor 4 verklapt. ;)

Civilian Supreme

Avatar

Vision, Hawkeye en war machine misschien, voor de rest niemand.

Artificialis

Avatar

Vergeet Loki niet, die gaat het echt niet redden hoor. Thor staat er behoorlijk verslagen bij wanneer hij in de trailer de Guardians ontmoet. Volgens mij is Loki op dat moment al dood.

Master Of Films

Avatar

Nog steeds zal het mij een worst wezen wie er dood gaat.

SuPa

Avatar

Iron Man is wel te zien in de grote veldslag (hulkbuster). Goed kijken. Vlak voor het shot dat je Falcon vliegend ziet schieten. Denk dat ze allemaal dood gaan.

nieuwslaatste nieuws