Gerucht: Hugh Jackman terug als Wolverine in Marvel Cinematic Universe

Gerucht: Hugh Jackman terug als Wolverine in Marvel Cinematic Universe

Komt hij terug in zijn gele kostuum?

Eerder dit jaar zagen we Hugh Jackman voor de allerlaatste keer als Wolverine in zijn derde solofilm Logan. En de acteur was destijds duidelijk dat hij niet op zijn besluit zou terugkomen. Echter, de kans lijkt aanzienlijk dat Walt Disney concurrent 20th Century Fox gaat kopen en daarmee zou de weg vrij zijn om Wolverine te introduceren in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Met toch weer Jackman in de rol?

Eerder dit jaar zei Jackman tegen Screenrant het volgende op de vraag of hij de rol wel zou spelen in het MCU: "Als dat een mogelijkheid was toen ik mijn besluit nam, dan had het me doen twijfelen. Zeker weten. Ik heb het idee altijd geweldig gevonden om hem daarin te zien, met de Hulk uiteraard, met Iron Man, maar er zijn veel slimmere mensen met MBA's die dat niet voor elkaar kunnen krijgen. Je weet het maar nooit."

En nu de X-Men - en Fantastic Four - zomaar weer terug zouden kunnen keren bij Marvel Studios (onderdeel van Walt Disney) ontstaat die mogelijkheid op zich redelijk snel na zijn afscheid van het personage. Volgens een bron van Ain't It Cool News zou Jackman terug willen keren als de deal helemaal rond is. De bron: "Ja, het is waar. Hiervoor kunnen we Jackman zien terugkeren."

Krijgen we Jackmans Wolverine dan toch te zien in het bekende gele kostuum? Iets dan Marvel-fans maar al te graag eens zouden willen zien gebeuren in een film. Fox kwam in zo'n tien films niet verder dan een stille hint.



NieuwsFilm

meest populair