Video

Trailer Clint Eastwoods 'The 15:17 to Paris' over de heldhaftig verijdelde Thalys-aanslag

Met de helden in de heldenrollen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Video
Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de nieuwe film van Clint Eastwood. Dit keer regisseert hij een drama gebaseerd op het waargebeurde verhaal van drie mannen die door hun moedige acties tijdens een hoge snelheidsrit met de Thalys helden werden. De film heet The 15:17 to Paris.

Deze drie helden spelen zichzelf in de film en dat mag best uniek genoemd worden. Dit zijn Anthony Sadler en de militairen Alek Skarlatos (een Oregon National Guardsman) en Spencer Stone (een Air Force Airman First Class). Er zijn bijrollen van bekendere namen als Jenna Fischer, Judy Greer en Ray Corasani. The 15:17 to Paris is vanaf 12 april in de bioscoop te zien.


Vroeg in de avond op 21 augustus 2015 keek de wereld in verbijstering toe toen de media een terroristische aanval op de Thalys #9364 - met vertrek om 15:17 vanuit Amsterdam - meldden. Deze terreuraanslag werd voorkomen door drie moedige jonge Amerikanen die op dat moment door Europa reisden. De film volgt het pad van de vrienden. Van de worstelingen in hun kinderjaren tot het vinden van hun plek in het leven, naar de onwaarschijnlijke gebeurtenissen die tot de aanval hebben geleid. Tijdens de schrijnende beproeving twijfelen ze geen moment aan hun vriendschap. Het is hun grootste wapen, waarmee ze meer dan 500 van de passagiers weten te redden.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

traveler

Avatar

Dat ziet er heel goed uit !

McGraig

Avatar

Oei.... Ik heb me nooit zo gestoord aan het patriottisme in de films van Eastwood maar hier gaat hij wel heel ver. En verder niks dan lof natuurlijk voor die gasten dat ze zoveel ellende voorkomen hebben maar om nu jezelf in een film als held te herhalen? Persoonlijk zou ik er niet eens mee te koop gaan lopen. Het wordt natuurlijk nog ff extra dik aangezet en waarschijnlijk worden de Europese reizigers in de trein allemaal als schapen neergezet. Heel fout als de trailer een goede weerspiegeling van de film is

Frietgezicht

Avatar

Heel erg moedig van die 3 gozers en ik begrijp wel dat ze ermee te koop lopen. Ik zou als 'held' ook geen nee zeggen tegen Eastwood en in elk programma zitten. Alleen niet bij die Humberto Tan want die danst alleen maar en versta ik niet.
Ze hebben hun leven geriskeerd en verdienen alle eer.

Maar dat gezegd hebbende vind ik gewoon de gebeurtenis zelf te kort en te oninteressant voor een film.
De verhalen van die jongens op het nieuws en feiten van de politie/media vond ik toen wel zat informatie.
Nu krijg je wat ze ervoor allemaal deden en is het natuurlijk allemaal geromantiseerd voor leuke dialogen enz.

Waargebeurde verhalen zoals bijv Munich, American Sniper, Schlinder's List of Into the Wild hebben zoveel om mee te werken dat 3 minuten in het nieuws niet eens genoeg tijd is om alles mee te krijgen.
Maar dit gaat allemaal om die 1,5 minuut dat ze die gast overmeesteren. Een docu van 40 minuten waarin ze erover vertellen(ook getuigen) met een reconstructie erin was voor mij voldoende geweest.

Maar ja,zullen vast zat mensen zin in hebben en Eastwood kan er maybe iets bijzonders van maken.

Master Of Films

Avatar

Ik vind het wel tof dat Clint iig wel op locatie (Amsterdam CS) heeft gefilmd ipv een studio ergens in de UK (hé Tulip Fever :P )

+ Kudos voor deze gasten.

SunChaser

Avatar

Een hoop gelul tot de climax in de trein zo te zien. Loop tzt wel het laatste kwartier de zaal in rest boeit me niet

Sand

Avatar

MUUUUUUUUUUUUUURRRRRRICCAAAAAAAAAA

nieuwslaatste nieuws

meest populair