Celebrity

Dwayne 'The Rock' Johnson mag weer luiers gaan kopen

Vrouwlief Lauren Hashian is voor de tweede keer in verwachting.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 07:20 in Celebrity
Huize Dwayne Johnson zal in de lente van 2018 een nieuw lid erbij krijgen. Dat heeft de acteur (45 jaar) zelf bekendgemaakt via Instagram met de onderstaande foto. Daarop zien we zijn tweede dochter, de 2-jarige Jasmine, en de tekst: "Het wordt een meisje!"

Zoals de actiester uit het aankomende Rampage vertelt zal hij omsingeld worden door vrouwen. Momenteel bestaat zijn gezin uit hemzelf, vrouwlief Lauren Hashian (waarmee hij sinds 2007 getrouwd is) en hun dochter Jasmine. Uit een eerder huwelijk met Dany Garcia (1997-2007) is een ander meisje voortgekomen, Simone. Inmiddels is zij 16 jaar.


Erg vindt hij dat gelukkig niet. "Ik zou het niet anders willen," schrijft Johnson op Instagram en noemt zichzelf een dankbare man. Momenteel is hij druk bezig met rondreizen en reclame maken voor Jumanji: Welcome to the Jungle. De avontuurlijke actiekomedie komt volgende week namelijk uit.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wilskracht

Avatar

Zoals grootmoeder altijd zei: "mietjes krijgen grietjes".

nieuwslaatste nieuws