Matthew Vaughn werkt aan derde 'Kingsman'

Matthew Vaughn werkt aan derde 'Kingsman'

Maar nog niets is definitief.

Ondanks dat het nog maar erg kortgeleden is dat Kingsman: The Golden Circle te zien was, wordt er al gekeken naar een derde film. Regisseur Matthew Vaughn blijkt daar al mee bezig te zijn. Dat meldt VFX-supervisor Angus Bickerton in een interview met de site Comic Book Review.

"We hebben kort gesproken met Matthew [Vaughn]" over een derde film, laat Bickerton weten. "Hij heeft al plannen." Dat laatste is natuurlijk de duidelijkste hint naar een mogelijke terugkeer van de regisseur naar de franchise. Die vertelde in het verleden al eens nagedacht te hebben over de toekomst.

"Er zit geloof ik een verhaal in mijn hoofd dat tegen het einde van de volgende film afgerond wordt," vertelde Vaughn in september. "En daarna kunnen er natuurlijk Statesman-films gemaakt worden, of spin-offs over andere personages. Het universum kan verder met nieuwe agenten. Of Colin [Firth] zou Arthur kunnen worden, of we nemen helemaal nieuwe helden. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar ik denk dat het verstandig is niet teveel te willen."

Zouden jullie open staan voor een derde Kingsman?



NieuwsFilm

meest populair