Het hoge woord is eruit: Kevin Hart bedroog inderdaad zijn vrouw

Hart is openhartig over zijn 'misstap' in een nieuw radio-interview.

In september plaatste komiek Kevin Hart (Captain Underpants: The First Epic Movie, Jumanji: Welcome to the Jungle) een filmpje op Instagram waarin hij opbiechtte 'een vreselijke fout te hebben begaan' en zijn excuses aanbood aan zijn vrouw Eniko Parrish.

Hart bleek te worden afgeperst met een video waarop te zien is hoe hij intiem is met een andere vrouw, maar bleef tot afgelopen donderdag toe eigenlijk altijd vaag over wat er nou precies gebeurd was tussen hem en die onbekende vrouw.

"Ik ben inderdaad schuldig, ongeacht hoe het gebeurde. Ik ben verkeerd bezig geweest", zei Hart afgelopen donderdag in de radioshow The Breakfast Club van de Amerikaanse zender Power 105.1 FM. "Ik zal er geen doekjes meer om winden; het is gewoon ontzettend onverantwoord van me geweest".

Hart bekent dus duidelijk dat hij in de fout is gegaan. "Dat moment was Kevin Hart op zijn domst. Dat is niet het beste uur van mijn leven geweest. Dat gezegd hebbende... wie zijn kont brandt, moet op de blaren zitten", vervolgde Hart nog.

Na zijn misstap kreeg de komediant en acteur veel kritiek over zich heen op social media, maar zijn vrouw, werkzaam als model, vergaf hem. Op het moment dat het nieuws naar buiten kwam, was zij ook al zeven maanden zwanger van hun tweede kindje. In november werd Hart vader van zijn zoontje Kenzo Kash.



NieuwsFilm

meest populair