Wesley Snipes en Terrence Howard in heistfilm 'Cut Throat City'

Wesley Snipes en Terrence Howard in heistfilm 'Cut Throat City'

RZA (The Man with the Iron Fists) regisseert.

Terrence Howard, Wesley Snipes, Elza Gonzalez, Tip 'T.I.' Harris, Demetrius Shipp Jr. en Shameik Moore zullen allen te zien zijn in de post-Katrina heistfilm Cut Throat City.

P.G. Cuscheri schreef het script, dat gaat over vier jeugdvrienden die terugkeren naar de Lower Ninth Ward-wijk in New Orléans na de gebeurtenissen rondom orkaan Katrina. Wanneer ze arriveren in de stad zien ze echter al snel dat hun huizen zijn weggevaagd en dat de kans op een goede baan haast nihil is.

Uit wanhoop keren de vier zich tot een plaatselijke gangster om aan de bak te komen. Ze krijgen de opdracht om een casino in het centrum van de stad te overvallen. Joel David Moore, Rob Morgan, Keean Johnson, Denzel Whitaker en Isaiah Washington zullen te zien zijn in de film naast de eerder genoemde namen.

RZA, (van de Wu-Tang Clan) zal Cut Throat City regisseren. De opnames gingen onlangs van start in New Orléans. Elliott Michael Smith, Michael Mendelsohn, William Clevinger, Kyle Tekiela, Sean Lydiard, Film Wealth en RZA produceren.

NieuwsFilm

meest populair