Meerdere verwijderde scènes en cameo's uit 'The Last Jedi' onthuld!

Meerdere verwijderde scènes en cameo's uit 'The Last Jedi' onthuld!

Veel leuks voor de Blu-ray.

In gesprek met Collider heeft Star Wars: The Last Jedi-regisseur Rian Johnson enkele verwijderde scènes onthuld uit de verleden week verschenen film. Het blijkt dat er behoorlijk wat op de plank zijn blijven liggen; maar liefst 20 minuten. Uiteraard zijn er spoilers.

Mega Destroyer
"Er is een verlengde versie van de scène waarin Finn, Rose en DJ in de Mega Destroyer rondsluipen. Ze zijn samen op zoek naar de tracker. Er is een heel uitgebreid stuk. Het is een volledige versie waarin ze de grote ruimte van de Mega Destroyer doorkruisen en de Stormtroopers te slim af moeten zijn," aldus Johnson over de scène waarin we met name de acteurs John Boyega, Kelly Marie Tran en Benicio Del Toro zien.

Finn en Poe
"Er zijn een aantal scènes met Finn... Er is een geweldige Finn/Poe-scène die zich afspeelt aan het begin van de film als Poe Finn in zijn kracht probeert te zetten nadat hij uit zijn coma ontwaakt," zei Johnson over de scène waarin Oscar Isaacs Poe Dameron zijn net ontwaakte kameraad Finn in een pak vol water ziet zwalken.

Scènes tussen Rey en Luke
Deze scènes met Rey (Daisy Ridley) en Luke (Mark Hamill) zijn misschien wel het aardigst om ooit te zien. Johnson: "En dan op het eiland. Er is een enorm stuk dat we hebben opgenomen met Daisy en Mark. Het was een soort van aanvullend proces/test die ze doormaakt, met haar en Mark. En dan volgt er nog een grote emotionele scène tussen hen. Ze zijn echt groots, en daadwerkelijk opgenomen scènes." Ook zou er een niet gebruikte scène zijn met de Caretakers en Rey.

Cameo's
En dan worden ook steeds meer cameo's duidelijk. Zo onthulde Edgar Wright via Twitter dat hij te zien is als strijder van de Resistance, samen met zijn broer Oscar, Joe Cornish en Leo Thompson. In de film zijn er ook cameo's van Joseph Gordon-Levitt, Lily Cole, Justin Theroux, Tom Hardy, Warwick Davis, Noah Segan, Frank Oz, Gareth Edwards, Gary Barlow en nog veel meer acteurs en sterren.



NieuwsFilm

meest populair