Nieuwe 'G.I. Joe' en 'Dungeons & Dragons' officieel aangekondigd

Nieuwe 'G.I. Joe' en 'Dungeons & Dragons' officieel aangekondigd

Ook 'Micronauts' officieel naar het witte doek.

Paramount Pictures heeft een aantal grote toekomstige blockbusters aangekondigd en een datum gegeven op de verschijningskalender. De films komen onder meer voort uit het team dat het zogenaamde Hasbro Cinematic Universe vorm moet geven.

De meest opvallende is een compleet nieuwe G.I. Joe. Deze moet op 27 maart 2020 in de bioscoop verschijnen. Niet heel veel minder opvallend is Micronauts, gepland voor 16 oktober 2020. Op 1 oktober 2021 moet een nog onbekende film - Untitled Paramount/Hasbro Event Film - in het Hasbro filmuniversum verschijnen.

Bovenstaande titels zijn de start van het genoemde Hasbro Cinematic Universe. In die reeks moeten ook films verschijnen over Visionaries, M.A.S.K. en ROM: SpaceKnight.

Een losstaand project is de nieuwe Dungeons & Dragons-film. Deze moet op 23 juli 2021 verschijnen. De film zou geregisseerd gaan worden door Goosebumps-kopman Rob Letterman en Ansel Elgort (Baby Driver) zou de titelrol gaan spelen. Het is onduidelijk of deze namen nog aan de verfilming verbonden zijn.



NieuwsFilm

meest populair