Regisseur gevonden voor de nieuwste 'Dungeons & Dragons'

Regisseur gevonden voor de nieuwste 'Dungeons & Dragons'

Begin dit jaar bracht de beste man ons 'Goosebumps.'

Warner Bros. is een stap dichter bij hun droom gekomen van een Dungeons & Dragons-film die het slecht ontvangen deel uit 2000 (van New Line Cinema) moet verdelgen, de direct-to-dvd vervolgen inbegrepen. Volgens The Tracking Board heeft de filmstudio de juiste persoon gevonden om de reboot leven te schenken: Rob Letterman. Hij maakte voorheen Monsters vs. Aliens, Gulliver's Travels en Goosebumps.

De rollenspelverfilming wordt een avontuurlijke actiefilm met in het middelpunt een krijger. Deze onderneemt samen met een groepje, bestaande uit mystieke wezens (waaronder een half-draak en een sluwe gnoom), een gevaarlijke reis om een geheimzinnige schat te vinden.

Zoals we eerder berichtten ziet Warner Bros. een toekomst in 'n eventuele Dungeons & Dragons-franchise, die gevormd wordt door een filmuniversum waarin verschillende karakters, verhalen en werelden uitgediept worden. De D&D-aftrap heeft momenteel nog geen verschijningsdatum.

Rob Letterman zal regisseren naar een scenario van David Leslie Johnson (Wrath of the Titans, The Conjuring 2). Zodra de crew volledig is zal men opzoek gaan naar de cast, volgens onbekende bronnen zijn producenten op zoek naar iemand als Vin Diesel om de bijzondere schepsels te leiden. Wie weet wordt het de Fast & Furious 8-ster zelf, naar verluidt is hij een groot fan van het gelijknamige spel dat hij meer dan 20 jaar gespeeld heeft.



NieuwsFilm

meest populair