Video

Brute teaser trailer 'Sicario 2: Soldado'!!

Matt Graver (Brolin) en Alejandro (Benicio del Toro) zijn terug.

door Bram de Groot om 16:10 in Video
Sony Pictures heeft de teaser trailer online gezet voor Sicario 2: Soldado, uiteraard het vervolg op Sicario uit 2015 van Denis Villeneuve (Blade Runner 2049). In de bikkelharde actiethriller keren Benicio Del Toro (Alejandro Gillick) en Josh Brolin (Matt Graver) terug.

In Soldado komt de CIA erachter dat drugskartels terroristen over de grens van Mexico en de Verenigde Staten smokkelen. De CIA besluit Matt Graver (Brolin) en de voormalige undercover-agent Alejandro (Toro) in te schakelen om het probleem uit te schakelen. Tussendoor rekent Alejandro af met een oude vijand.

Met aanvullende rollen van onder meer Catherine Keener, Isabela Moner en Matthew Modine moet Sicario 2: Soldado vanaf 28 juni in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.


Regisseur Stefano Sollima (Suburra, 2015) zei eerder: "Het is niet een echte vervolgfilm. Het is absoluut een losstaande film. Een compleet ander verhaal met alleen twee personages die je kent uit Sicario. De reden waarom ik van Soldado hou is omdat het niet echt een vervolg is, het is iets waar je plezier aan beleeft zonder dat je de eerste hebt gezien. Het idee is om een driedelige bloemlezing te maken met enkele van de basisacteurs in dezelfde wereld." Hieronder drie eerste foto´s uit de film.21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

Ikzelf vond Sicario een geweldige film, vooral Del Toro als Alejandro was enorm bad-ass en een extreem sterke rol, dus vind het gaaf om dat personage opnieuw te zien. Maar toch lijkt me lastig dat dit even goed wordt als Sicario, al helemaal vanwege het feit dat Deakins en Johansson, meesters in hun vak, volgens mij allebei niet terug keren... Dus ben nog steeds wat sceptisch, al ziet de trailer er niet verkeerd uit!

Jack Shit

Avatar

Sicario was echt steengoed, onverwacht pareltje. Deze trailer belooft een goed tweede deel, kan niet wachten!

ThomasOMalley

Avatar

Geen verkeerde trailer, maar om dit nu een teaser te noemen?

Prince John

Avatar

@ Thomas
Is volgens mij ook geen teaser, de clip zegt ook ''official trailer''. Ik hoef in ieder geval niet meer te zien, dit is al meer dan genoeg.

Mav Damian

Avatar

Holly sh!t wat ziet dit er goed uit!!! Heb wel vertrouwen in, zeker omdat Taylor Sheridan achter het script zat. Eentje al om naar uit te kijken in 2018.

Master Of Films

Avatar

Prince John "Maar toch lijkt me lastig dat dit even goed wordt als Sicario, al helemaal vanwege het feit dat Deakins en Johansson, meesters in hun vak, volgens mij allebei niet terug keren... Dus ben nog steeds wat sceptisch, al ziet de trailer er niet verkeerd uit!"
Toch is er wel een beetje goed nieuws, want het scenario is gelukkig wel aan de hand van Taylor Sheridan.

Schijnt trouwens een trilogie te gaan worden. Geen idee of ze hier de titel Sicario 2: Soldado gaan gebruiken, maar de juiste titel zou alleen eigenlijk Soldado moeten zijn. Sicario = huurmoordenaar. Soldado = soldaat.

Chris23

Avatar

@ ThomasOMalley
De defenitie van Teaser is al n paar jaar verschoven van een tipje van de sluier naar een trailer korter dan 5 minuten Smiley face

Master Of Films

Avatar

Ah op die fiets. Dus de voorstelling van een film in de bioscoop is eigenlijk de trailer van ongeveer 90 tot 120 minuten.

nooffencetaken

Avatar

In 2015 was Sicario een van mijn favoriete films. Dus kijk erg uit naar deel 2.

ThomasOMalley

Avatar

@Prince John
Je hebt gelijk, nu zie ik het. De kop van het artikel deed anders vermoeden.

@Chris
Ja haha. Ik heb zelf regelmatig de neiging trailers tijdig af te kappen, om te voorkomen dat ik teveel weet. Zodra ik overtuigd ben heb ik niet meer beeldmateriaal nodig.

Prince John

Avatar

@ Master
Sheridan is idd wel erg goed nieuws! Smiley face En zoals gewoonlijk heb je weer gelijk! Maar denk dat ze beetje willen 'door bouwen' op het succes van de voorganger, dus toch kans dat het zo blijft.

@ Thomas
Ja foutje in de titel denk ik ;)

Akke Moeka Hara

Avatar

Sicario was eigenlijk best telleurstellend, was ok maar geen meesterwerk.

Headzz76

Avatar

OEF!!! dat ziet er weer erg aantrekkelijk uit.

benjamin

Avatar

Op zich vond ik Sicario nu ook niet de film die een vervolg nodig had, maar ik begin toch meer en meer de indruk te krijgen dat dit op zichzelf gezien best wel een goede (zelfs als het niet het niveau van de voorganger evenaart) film kan worden.

Cinzeiro1702

Avatar

Taylor Sheridan heeft tot nu toe alleen maar moois geleverd. ik heb hier wel vetrouwen in en vooral veel zin!

Robbepost

Avatar

Ziet er erg tof uit! Met name Del Toro inderdaad!
Wel iets meer aangedikt als het 1e deel. Ik tel al heel wat explosies dat kan ik me van de vorige niet meer zo heugen.

Goov25

Avatar

Toen ik hoorde dat ze een vervolg op Sicario gingen maken maar het personage van Emily Blunt links zouden laten liggen, was ik sceptisch. Maar dit ziet er toch weer erg goed uit! En de karakters van Brolin en del Toro waren in Sicario de meest intrigerende, dus ben hier wel benieuwd naar.

Frietgezicht

Avatar

@ Goov, de meest intrigerende karakters keren terug, een karakter waarvan de verhaallijn klaar was niet(beter dan geforceerd toch laten terugkeren) en toch sceptisch daardoor,ja logisch.
De titel ook niet goed? Sicario 2 : Homeland beter vind ik

Master Of Films

Avatar

De werktitel was toch Sicario: Homecoming 2?

Frietgezicht

Avatar

Ja lol dat bedoelde ik. Was strontlam.

Goov25

Avatar

@Friet ik was sceptisch over een vervolg doordat het verhaal afgerond was, Sicario ging tenslotte over Emily. En met een ander regisseur had ik er minder vertrouwen in. Daarom.

NieuwsFilm

meest populair