'Deadpool'-acteur T.J. Miller ontkent gewelddadige aanranding

Een oud-klasgenote beweert dat hij zomaar zijn gang ging zonder toestemming.

Via The Daily Beast is er een artikel verschenen waarin Deadpool-acteur T.J. Miller beschuldigd wordt van seksueel misbruik en geweldpleging. De vrouw waarmee de nieuwswebsite sprak wil anoniem blijven en vertelde o.a. dat zij en Miller samen uitgingen toen ze studenten waren op de George Washington Universiteit. Dit vond ergens tussen 2001 en 2003 plaats, toen Miller rond de twintig was. Meerdere malen zou hij zijn klasgenote hebben misbruikt.

Zo vertelt ze: "Hij probeerde veel dingen zonder het me te vragen. Nooit vroeg hij me of het oké was. Hij wurgde me en ik staarde hem aan, hopende dat hij zag dat ik bang was en zou stoppen. Ik kon niets zeggen." Seks vond altijd plaats met wederzijdse goedkeuring, maar op een gegeven moment werd Miller kennelijk gewelddadig en kreeg last van losse handjes. Ook zou hij zich - tegen haar wil in - bij haar hebben binnengedrongen, anaal en met een bierfles.

Bekijk de afbeeldingHet perverse verhaal blijkt echter misschien een hersenspinsel te zijn van een geminachte vrouw. Samen met zijn vrouw Kate Gorney heeft Miller namelijk een grote verklaring uitgebracht waarin hij zijn kant van het verhaal onthult. Gorney en Miller zijn blijkbaar beiden bekend met de anonieme vrouw en beweren dat zij hen uiteen trachtte te drijven toen ze op de universiteit zaten. Haar verslag, gepubliceerd door The Daily Beast, zou dus één grote leugen zijn.

De Millers beginnen: "We hebben deze vrouw tien jaar geleden ontmoet toen we samen studeerden. Ze probeerde onze relatie toen al te saboteren, een jaar voordat ze met tegenstrijdige argumenten en bewering naar voren kwam." Blijkbaar deed ze zich voor als een mishandeld slachtoffer en wilde iedereen zwartmaken. De vrouw zou boos zijn geworden toen ze door de universiteit gevraagd werd uit een komedie groep te stappen, waar de Millers ook deel van uitmaakten. "Vanwege zorgwekkend en verontrustend gedrag," vullen ze aan. "Daarna richtte ze zich op onze relatie en begon mensen op het schoolterrein te vertellen: 'Ik ga ze vernietigen' en 'Ik ga hem ruïneren.'"

In hun gezamenlijke verklaring vertellen man en vrouw overtuigd te zijn dat de waarheid binnenkort aan het licht zal komen, evenals het ware, geniepige karakter van de vrouw. Overigens vermelden ze dat de vrouw terug in 2015 hetzelfde trucje probeerde, toen Miller en Gorney net in het huwelijksbootje gestapt waren. Volgens hen speelt de vrouw in op de vele berichten die momenteel rondgaan over seksueel misbruik. "Helaas maakt ze gebruik van het huidige klimaat en lift ze met de beweging mee om deze valse beschuldigingen opnieuw uit te brengen. Het is spijtig dat ze deze weg heeft gekozen, omdat het de belangrijke beweging verzwakt die vrouwen veiliger doet voelen om te spreken over echte, bekende aanranders."



NieuwsFilm

meest populair