Monster 'Venom' lijkt onthuld!

Monster 'Venom' lijkt onthuld!

Die ziet er cool uit!

Aankomend jaar verwelkomen we maar liefst tien superheldenfilms en één van de opvallendste is Sony's R-rated Spidey spin-off Venom. Hieronder zie je vermoedelijke eerste uitwerkingen voor de symbioot Venom.

Onderstaande 3D-beelden komen van artiest Mikkel Frandsen. Hij plaatste de beelden op zijn website mikkelfrandsen.com. Frandsen werkte afgelopen periode al aan grote films als The Mummy (2017) en Justice League (2017) en hij levert ook werk voor The Predator (2018). Voor volgend jaar heeft hij nog een onbekende film in de planning en dit zou dus heel goed Venom kunnen zijn. Check de pakkende beelden voor het monster:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Venom krijgen we niet alleen Tom Hardy's Eddie Brock te zien, maar ook Michelle Williams als Ann Weying. Allebei zullen zij zich ontpoppen tot een Venom. Hardy als de meest bekende versie en Williams als She-Venom. Er zijn aanvullende rollen voor onder meer Woody Harrelson, Riz Ahmed, Jenny Slate en Scott Haze.

De regie ligt in handen van Ruben Fleischer en vanaf begin oktober moet Venom in de bioscoop te zien zijn.


Nieuwsgierig naar welke superheldenfilms komende jaren verschijnen? Ga dan na welke superheldenfilms je kunt verwachten in 2018 en verder.


NieuwsFilm

meest populair