Opnames 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' afgerond

In november 2018 in de bioscoop.

De productie van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is officieel afgerond. De aankomende film van David Yates is het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them en het tweede deel in een geplande reeks van vijf. Die wordt helemaal geschreven voor J.K. Rowling, de bedenkster van de franchise en laat de strijd tegen de krachtigste tovenaar voor Voldemort zien: Grindelwald (Johnny Depp).

Als The Crimes of Grindelwald begint, is Grindelwald ontsnapt uit gevangenschap in MACUSA en druk bezig met het vinden van nieuwe groepen volgelingen. Om hem hiervan te weerhouden en Grindelwald weer te vangen, is het aan de jonge Albus Dumbledore (Jude Law), die de hulp inroept van zijn voormalig pupil Newt Scamander (Eddie Redmayne) om Grindelwald op te sporen.

De opnames begonnen in de loop van juli 2017 en werden gisteren officieel afgerond. Het nieuws mocht worden bekendgemaakt door Alison Sudol, die terugkeert als Queenie Goldstein. Afgezien daarvan spelen overigens ook Katherine Waterston (Tina Goldstein) en Dan Fogler (Jacob Kowalski).

Vanaf 16 november 2018 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair