Eerste trailer en poster 'Mamma Mia: Here We Go Again!'

Eerste trailer en poster 'Mamma Mia: Here We Go Again!'

ABBA is weer terug.

De eerste trailer van Mamma Mia! Here We Go Again is zojuist vrijgegeven! Wederom zien we de cast meezingen op klassieke nummers van ABBA en wederom bevinden ze zich op het muzikale Griekse eiland van de eerste film. In deze musical keert vrijwel de hele cast van het origineel terug, maar zijn er ook wat andere jongere versies van de 'oude' personages.

Onder meer de personages Donna (Meryl Streep), Sophie (Amanda Seyfried), Sam (Pierce Brosnan), Harry (Colin Firth) en Bill (Stellan Skarsgård) keren terug. Maar er zijn ook jongere versies gecast. Die worden gespeeld door Lily James (jonge Donna), Jeremy Irvine (jonge Sam), Hugh Skinner (jonge Harry) en Josh Dylan (jonge Bill). Nieuw is de toevoeging van Cher als oma van Sophie.

Als Here We Go Again begint, is Sophie zwanger. Maar ze vraagt zich af hoe ze het allemaal gedaan moet krijgen en vraagt dus advies van haar moeder. Die haar vervolgens het verhaal vertelt, van hoe zij ooit zwanger raakte en hoe zij haar dochter heeft kunnen opvoeden. Geregisseerd door [url=]Ol Parker[/url] en in de loop van juli 2018 in de bioscoop.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair