Mark Hamill betreurt negatieve kritiek 'Star Wars: The Last Jedi'

Ook Rian Johnson reageert.

Star Wars-acteur Mark Hamill is teruggekomen op zijn negatieve uitlatingen over Star Wars: The Last Jedi. Hij heeft spijt dat hij zich zo openlijk heeft uitgelaten over de film van regisseur Rian Johnson. Dit liet hij via Twitter weten.

"Ik betreur dat ik mijn twijfels en onzekerheid publiekelijk liet horen. Creatieve meningsverschillen zijn gemeengoed bij ieder project, maar blijven normaal privé. Het enige dat ik wilde was een goede film maken. En ik heb meer dan dat gekregen. Rian Johnson heeft een WAANZINNIGE film gemaakt," aldus Hamill via Twitter:


Ook regisseur Johnson reageerde kort op de ophef: "Het doel was nooit om mensen boos te maken of te verdelen, maar ik denk dat de gesprekken die nu plaatsvinden op een zeker moment zouden gaan plaatsvinden als Star Wars blijft groeien, vooruitgaat en levend blijft."

Ondertussen blijft The Last Jedi prima presteren aan de wereldwijde bioscoopkassa's. De film staat alweer op bijna $800 miljoen en het FilmTotaal-publiek vindt de achtste sagafilm de beste blockbuster van 2017.

NieuwsFilm

meest populair