De koning pakt de macht in 'Black Panther' tv-trailer

T'Challa is de man.

Marvel Studios heeft tijdens deze kerstdagen een nieuwe tv-spot onthuld voor Black Panther, de laatste film in het Marvel filmuniversum voordat Avengers: Infinity War in de bioscoop verschijnt.

Ryan Cooglers Black Panther is ook een belangrijk deel om te zien. In het aansluitende Infinity War zal het thuisland van Chadwick Bosemans T'Challa / Black Panther een belangrijke locatie zijn. Vermoedelijk is daar een van de zes Infinity Stones te vinden die de grote slechterik Thanos (Josh Brolin) zoekt om er vervolgens het universum met te veroveren.

Voor het zover is zal Black Panther eerst zijn eigen solofilm krijgen. Hierin zijn Eric Kilmonger (Michael B. Jordan) en Ulysses Klaue / Klaw (Andy Serkis) de belangrijkste tegenstanders. Ook nu staat er veel op het spel. Black Panther moet namelijk een wereldoorlog zien te voorkomen.


Aanvullende rollen zijn voor Martin Freeman (Everett K. Ross), Lupita Nyong'o (Nakia), Winston Duke (M'Baku), Danai Gurira (Okoye), Daniel Kaluuya (W'Kabi), Angela Bassett (Ramonda) en Forest Whitaker (Zuri). Vanaf 14 februari in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair