Celebrity

Jennifer Lawrence vrolijkt zieke kinderen op tijdens de Kerstdagen

Haar vijfde, jaarlijkse bezoek op een rij.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Hunger Games-ster Jennifer Lawrence is onbetwistbaar tevreden over haar uitstapjes naar het Norton kinderziekenhuis in haar geboorteplaats Louisville, Kentucky. Elk jaar tijdens de kerstdagen gaat ze langs om zowel de jonge patiënten als de stafleden op te beuren. Dit jaar is ook geen uitzondering. Op kerstavond stond ze levenslustig op de stoep om iedereen gedag te zeggen. Dat is bekendgemaakt via de Instagram-pagina van het kinderziekenhuis.

Zie beneden twee foto's die genomen zijn toen de 27-jarige actrice in het gebouw was. Bij de eerste afbeelding meldde de kliniek het volgende: "Louisville's eigen Jennifer Lawrence is vandaag bij ons langs geweest om de patiënten, familieleden en de stafleden te bezoeken. Dit bezoek is voor haar een kersttraditie geworden. Dankjewel, Jennifer! Je bezorgt ons allemaal een glimlach!"Sinds 2013 gaat de actrice bij het ziekenhuis op visite. Voor Lawrence draait het niet specifiek om publiciteit. Begin vorig jaar, toen de kliniek het Kosair kinderziekenhuis heette, kondigde de Red Sparrow-ster aan een bedrag van 2 miljoen dollar te doneren. Met het geld zou men een nieuwe vleugel aanleggen, voornamelijk bedoeld voor patiënten met hartproblemen. Destijds trachtte Lawrence haar geschenk te verdubbelen middels een video waarmee ze mensen wilde inspireren om ook een bedrag te doneren.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mr.Spooky

Avatar

Als ik de media zo lees, hoor ik alleen maar positieve verhalen over haar persoonlijkheid, bovendien is het nog een hele knappe dame :)

nieuwslaatste nieuws

meest populair