Gerucht: geen 'Alien'-film meer op komst

Gerucht: geen 'Alien'-film meer op komst

Fox zou de franchise voorlopig weer in de koelkast zetten.

Het gerucht gaat dat 20th Century Fox besloten heeft het geplande vervolg op Alien: Covenant te annuleren. Daar leek het al langer op, nadat Covenant het matig deed aan de wereldwijde box office. Volgens AVP Galaxy heeft Fox hiertoe besloten. Op die site lezen we het volgende:

"De pre-productie van het vervolg op Covenant zou oorspronkelijk deze maand in Sydney moeten beginnen. Maar na de tegenvallende box office resultaten, werden de opnames geannuleerd en een paar maanden geleden is een compleet warenhuis vol spullen verkocht. Dus het oorspronkelijke plan om snel nog een film te maken, is nu veranderd en er zijn voorlopig geen nieuwe plannen meer."

De bron is een anonieme poster op een internetforum, dus het is maar de vraag hoe serieus het verhaal genomen moet worden. Tegelijk moet wel opgemerkt worden dat de box office resultaten van Alien: Covenant daadwerkelijk tegenvielen en dat het om die reden niet heel vreemd zou zijn als Fox besluit om geen nieuwe film te maken in de franchise.

Willen jullie een nieuwe film in de franchise zien verschijnen?



NieuwsFilm

meest populair