Video

Laatste trailer 'All The Money in the World' met Christopher Plummer

De nieuwste thriller van Ridley Scott, met Michelle Williams en Mark Wahlberg in de hoofdrollen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 21:54 in Video
Bekijk hieronder de laatste trailer voor All The Money in the World, de nieuwste film van Ridley Scott met onder andere Michelle Williams Mark Wahlberg en, op het laatste moment Christopher Plummer in plaats van Kevin Spacey.

Het besluit om Kevin Spacey te vervangen met Christopher Plummer door de eerste digitaal uit te wissen en heropnames te doen met de tweede overheerst alle publiciteit rondom de film, maar misschien kan deze trailer daar verandering in aanbrengen:De 16-jarige Paul Getty III wordt gekidnapt. Zijn toegewijde moeder Gail probeert wanhopig om zijn grootvader, een miljardair, het losgeld te laten betalen. Maar Getty senior weigert in eerste instantie, terwijl de gijzelnemers van zijn kleinzoon steeds wilder en bruter worden. Terwijl haar zoons leven op het spel staat gaat Gail onverwacht samenwerken met een adviseur van Getty senior in een race tegen de klok dat uiteindelijk de werkelijke en blijvende waarde van liefde boven geld onthuld.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair