Algemeen

Johnny Depp, Dumbledore en reünie op foto's 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Newt en Tina zien er anders uit.

door Bram de Groot om 06:39 in Algemeen
Volgend jaar november wordt het moment dat Fantastic Beasts-filmreeks zich echt zal moeten bewijzen. Waar het eerste deel Fantastic Beasts and Where to Find Them - goed voor ruim $810 miljoen wereldwijd - compleet kon leunen op zeer succesvolle Harry Potter-reeks, moet het eerste vervolg Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald het vooral gaan hebben van de nieuwe fanbase. Nieuwe foto's teasen alvast een hoopvolle hereniging en belangrijke nieuwe personages.

Via Empire zien we Eddie Redmayne's Newt Scamander en Katherine Waterstons Tina Goldstein. Het eerste deel gaf ons nog de indruk dat ze elkaar even niet zouden zien, ondanks een groeiende relatie. In The Crimes of Grindelwald vinden ze elkaar weer, met allebei een wat aangepast kapsel en nieuwe meer donkere outfits.


Een tweede foto komt via USA Today. Het is een nieuwe blik op Johnny Depps duistere personage Gellert Grindelwald en de nieuwkomer Rosier, gespeeld door Poppy Corby-Tuech.


In David Yates' The Crimes of Grindelwald zien we Jude Law als de jongere Albus Dumbledore, die het samen met Newt moet opnemen tegen
Depps Grindelwald. Laws personage zie je hieronder. Vanaf 15 november 2018 in de bioscoop!9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Da Villain

Avatar

Als ik zie hoe weinig reacties er op de artikelen van Fantastic Beasts komen, vraag ik me af hoe groot de fanbase dan zal zijn.

Gyros regime

Avatar

Ik ga deze film sowieso in de bios bekijken, lijkt toch een wat meer "volwassen" Harry Potter film te worden met een knipoog naar de 2e wereldoorlog.

Arteron

Avatar

Leuk om te zien, die Rosier heeft een hoedje op van de Franse toverschool, net zoals in de 4e film Smiley face

Ereptile

Avatar

Het is raar om Dumbledore zo te zien met casual kleding...Is die wel van de film of..? Zelfs z'n baard is korter dan wat op de promo foto was vrijgegeven. Als je zou zeggen dat dit Sherlock Holmes 3 zou zijn, had ik het ook geloofd.

@Arteron, scherp ;)

Mav Damian

Avatar

Ik ben wel benieuwd naar Law en Depp hun rollen. Zeker van Depp of hij een overtuigende slechterik kan zijn.

Master Of Films

Avatar

Ik snap niet waarom deze foto's van Sherlock Holmes 3 iets te maken hebben met Fantastic Beasts.

Warhasbegun

Avatar

@Da villain Afwachten op de eerste trailer. Dan zullen wel meer mensen enthousiast worden of juist niet natuurlijk. Maar ik ben in ieder geval wel nieuwsgierig

Warhasbegun

Avatar

De laatste foto lijkt een beetje op een hogwarts lokaal als je het mij vraagt

ISIM

Avatar

@Da Villain, denk dat er een grote fanbase over de wereld is.
Ik vond deel 1 niet echt heel erg leuk maar kan wel begrijpen dat dit echt een film voor de gehele familie is. PG13 maar in Nederland zelf PG9 hahah. Alleen Duitsland heeft er een PG6 van gemaakt.

Maar ik denk wel dat Depp een top bad guy kan neerzetten, als die man echt zijn best doet dan kan hij echt heel goed acteren. Hoop niet dat ze hem teveel vrijheid geven en er een soort bad guy Jack Sparrow van gaat maken.

NieuwsFilm