'X-Men: Dark Phoenix' zet het superheldengenre op de kop

'X-Men: Dark Phoenix' zet het superheldengenre op de kop

Sophie Turner omschrijft de gigantische ambities.

In een interview met Empire Magazine schept actrice Sophie Turner hoge verwachtingen voor X-Men: Dark Phoenix. Volgens haar zal de film van debuterend regisseur Simon Kinberg zorgen voor een revolutie op het gebied van superheldenfilms.

"We willen een heel nieuw genre van superheldenfilms maken," begon Turner. Het moet dan ook een "duister en realistisch" drama worden dat de X-Men franchise behoorlijk op de kop zal zetten. Wat Turner betreft is Simon Kinberg daar ook de perfecte persoon voor.

"Simon is al jaren het brein achter de X-Men en het is echt opwindend om te zien dat een van ons opstaat en het roer van de franchise in eigen handen neemt, en het ook regisseert zoals hij dat voor ogen heeft. Ik moet zeggen dat hij een van de beste regisseurs is waarmee ik samengewerkt heb. Hij zit vol passie en werkt zo goed met ons samen," aldus Turner.

X-Men: Dark Phoenix begint als de X-Men een missie ondernemen. Tijdens de reis terug, wordt hun vliegtuig geraakt door een grote hoeveelheid straling van de zon, waardoor er binnen Jean grote krachten vrijkomen. Dat is de Dark Phoenix, die het voortbestaan van de mensheid zal bedreigen. Aan de X-Men de taak om te beslissen tussen het leven van een teamlid en het voortbestaan van de aarde.

Vanaf 1 november 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair