Algemeen

Oog in oog met Carnotaurus op foto 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

En de film bevat een soort van "James Bond-proloog".

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:48 in Algemeen
Na Avengers: Infinity War lijkt Jurassic World: Fallen Kingdom de grootste blockbuster van 2018. Deze maand verscheen al de trailer en nu heeft Empire een nieuwe foto uit de film van schrijver/producent Colin Trevorrow en regisseur J.A. Bayona.

Op het beeld zien we nieuwkomer Justice Smith, een jonge wetenschapper en lid van de Dinosaur Protection Group, en actrice Bryce Dallas Howard als Claire Dearing, de toenmalige parkmanager van Jurassic World en nu oprichter van de Dinosaur Protection Group. Ze zitten in het bekende rollende attractiepark-voertuig en komen oog in oog met een hongerige Carnotaurus, iets dat we al zagen in de trailer.


Tegenover Empire verklaarde regisseur Bayona dat we een enorm spektakelstuk kunnen verwachten in het tweede deel: "Je kunt een enorme actierijk spektakelstuk verwachten welke voelt als een James Bond-proloog" en "Je ziet het grootste setstuk ooit in een Jurassic-film."

Jurassic World: Fallen Kingdom verschijnt op 7 juni in de Nederlandse bioscoop.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Bono

Avatar

Dat ziet er wel goed uit!

Xenolicker

Avatar

Wel altijd lekker om met een spektakelstuk te beginnen! Guardians of the Galaxy 2 doet dat ook goed maar je kunt je wel afvragen of dat ook niet meteen het hoogtepunt van die film is?

Akke Moeka Hara

Avatar

Ja hoor ze zitten weer in zo een bal oftewel voertuig, en de dino kijkt dan met 1 oog naar binnen.
Wel vet origineel!

ntt

Avatar

Wordt er schijtziek van dat ze maar met kids blijven zeulen in Hollywood!! Bang dat ze de pg13 rating anders niet krijgen.
So what!!!

Frietgezicht

Avatar

@ ntt,eens.
Als die kids nou nog eens gegrepen zouden worden door een dino zou ik het niet erg vinden maar je weet nu al dat ze overleven.
Maar ja,in JP films is nog nooit 1 kill geweest die onverwachts was.

Lord Bono

Avatar

@ntt,

Alle Jurassic Park films zijn altijd al 12+ geweest, geen reden om dit nu te veranderen.

Sunspot

Avatar

Hoop dat er in deze film meer spanning zit, miste dat nogal in Jurassic World.

En ja, weer die kids, typisch ook iets voor STeven Spielberg volgens mij, in al zijn films lijkt het grotendeels om gezin/kinderen te draaien.

Artificialis

Avatar

Zolang het maar enger aanvoelt dan het vorige deel ben ik al dik tevreden. Jurassic Park III had een waardeloos verhaal maar was een stuk spannender dan de pony dino's uit Jurassic World.

eltorro

Avatar

Zien jullie nou die wetenschapper met een bril aan voor een kind? Volgens mij beginnen we op Filmtotaal echt oud te worden.

Ereptile

Avatar

Jammer dat de eerste trailer al vrijgaf hoe het gaat eindigen met onze Carno

Noortje World

Avatar

Ziet er gaaf uit. Je ziet gelijk het verschil tussen animatronic en cgi. Kan niet wachten op deze film. Ben een mega Jurassic park fan.

nieuwslaatste nieuws