Celebrity

Jessica Alba tijdens oud en nieuw bevallen van jongetje

Haar derde kind met Cash Warren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 12:21 in Celebrity
Oudejaarsdag is zojuist specialer geworden voor Jessica Alba's familie: de actrice is namelijk bevallen van haar derde kind, zoontje Hayes. Dat maakte de Sin City-ster en haar man Cash Warren bekend via hun Instagram-accounts. Beiden plaatsten een lieve foto van de nieuwste toevoeging aan het gezin. Eerder schonk de 36-jarige Alba leven aan dochters Honor (2008) en Haven (2011).


Zoals we lezen noemt Alba haar zoontje een prachtig cadeau om het nieuwe jaar mee in te treden. "Cash en ik voelen ons erg gezegend," schrijft ze. "Haven en Honor zijn al zo dol op hun nieuwe, kleine broertje." Ook Cash, zoon van acteur Michael Warren, uitte zijn gevoelens middels een foto op Instagram. Zie het plaatje hieronder.


"Hayes Alba Warren: Je weet wel hoe je het nieuwe jaar moet inluiden!" begint de 38-jarige man. "Je bent een paar dagen te vroeg verschenen, maar we hadden niet gelukkiger kunnen zijn. Je mama is de sterkste vrouw die ik ken. Je hebt zoveel geluk haar aan je zijde te hebben, evenals twee fantastische zussen die nu al gek op je zijn." Verder belooft Cash dat hij voor altijd van zijn zoon zal houden en hem eeuwig zal koesteren.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair