Celebrity

Youtuber en acteur Logan Paul onder vuur na tonen van dode man

Logan filmde een man die zelfmoord had gepleegd...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 13:49 in Celebrity
De 22-jarige YouTuber Logan Paul, die een enorme fan-base heeft op het bekende video-kanaal met maar liefst ruim 15 miljoen volgers (en die tevens bekend is van films zoals The Thinning en The Space Between Us), heeft met zijn laatste video heel wat opschudding veroorzaakt. Hij maakte zijn laatste filmpje namelijk in het Japanse 'zelfmoordbos' Aokigahara. Paul wilde eigenlijk een 'spook filmpje' maken, aangezien sommige mensen beweren dat het er spookt, maar in plaats daarvan filmde hij een dode man, die zelfmoord had gepleegd door ophanging. Paul zoomde in op de overleden man en daarna op zijn vriend, die zei: ''Zoiets als dit heb ik nog nooit gezien... Ik voel me niet erg lekker'' waar Paul weer op reageerde: ''Heb je dan nog nooit naast een dode man gestaan?'' en vervolgens begon hij te lachen .

Paul liet weten dat hij het niet deed voor de views maar juist om aandacht te vragen voor het probleem van zelfmoord, maar de nodige bekendheden waren het hier niet mee eens; onder hen bijvoorbeeld Breaking Bad-acteur Aaron Paul: ''Hoe durf je? Ik walg van je. Ik kan niet geloven dat zo veel jonge mensen naar je opkijken. Zo triest. Hopelijk beseffen ze na deze laatste video dat je niet deugt. Zelfmoord is geen grap! Loop naar de hel''.

Sophie Turner, o.a. bekend van Game of Thrones liet weten diep gechoqueerd te zijn: ''Logan Paul, je bent een idioot. Je maakt mensen niet bewust van een probleem; je lacht en maakt er grapjes om. Ik kan ook niet geloven hoe zelflovend je 'excuses' zijn. Je verdient het niet om zo veel succes te hebben. Ik hoop dat je nooit zo iets vreselijks hoeft mee te maken als de man in je video''.

Ook Chris Stuckmann, de bekende YouTube film recensist, liet weten het niet eens te zijn met Logan en vindt het uiterst vreemd dat YouTube niet eerder actie heeft ondernomen: ''De video's van de nodige film recensisten worden soms, voor geen enkele reden, met de grond gelijk gemaakt. Logan Paul laat het lichaam zien van een zelfmoordslachtoffer maar er wordt niks gedaan... Serieus YouTube?''

Logan Paul heeft wel zijn excuses aangeboden en ondertussen is de video ook offline gehaald, maar verschillende YouTube-gebruikers hadden de schokkende beelden al opgeslagen waardoor de video nog hier en daar te vinden is.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

zijn fans vinden hem nog altijd geweldig en konden zijn actie waarderen. Wat een zieke gast.

Banned

Avatar

Nog nooit Logan Paul gehoord.

Master Of Films

Avatar

Ik heb ook nog nooit Logan Paul gehoord. Al heb ik wel The Space Between Us gezien.

Goov25

Avatar

Ik heb ook nog nooit van hem gehoord. Maar ik snap sowieso die hele vlog-hype niet. Hele legioenen fans kijken naar zeer oninteressante mensen. Ik zal er wel te oud voor zijn geworden ;)

chazillionair28

Avatar

Dit is die gozer van de populaire vine videos van een paar jaar terug. Ik vond hem altijd al een naar ventje.

maar de echte vraag is dan, waar waren de wouten dan als er een dode man lag of mis ik iets van het complete verhaal ?

Master Of Films

Avatar

Gek genoeg moet dit verhaal mij denken aan The Sea of Trees.

Moviemagic

Avatar

Ik heb even gekeken en half youtube staat vol met wannabe's vloggers die hun mening over deze gast geven waar ik nog nooit van gehoord heb. Die hele vlogcultuur kan me gestolen worden.

Ereptile

Avatar

Tjah, je kan je ook laten doodschieten door je vriendin terwijl je een encyclopedie voor je houdt... Wat mensen al niet voor views doen. En ja, je kan nog zo beweren dat je het niet voor de views doet. Naar zo'n plek ga je niet zomaar...

Artificialis

Avatar

Ik heb het filmpje even opgezocht.. Ik kots al jaren van vine aandachttrekker Logan Paul, maar hoe zorgeloos hij samen met z'n matties commentaar geeft over een lijk dat naast hun hangt is echt om van te walgen..

Frietgezicht

Avatar

De vlogs van die Iraanse lekkerbek die ook weleens bij rtl boulevard staat zijn de moeite wel waard omdat ze zo lekker is.
Doet ze lekker voor hoe ze een mascara opdoet terwijl ik het scherm volspuit.

kenna1

Avatar

Laat ze lekker lullen, hij heeft wel mooi een huis van 6.5 miljoen dollar gekocht, 3 auto's een eigen gym allemaal van dat youtube geld. Netjes

rainking

Avatar

Let's get riiiiiiiight the hell off YouTuuuuuube!

Moviemagic

Avatar

@kenna1
Hij heeft het inderdaad geldgewijs gezien mooi gedaan. Nu wordt er weer over hem gesproken en mensen zoeken hem op. Verdient hij weer meer mee. Jammer dat mensen zo hun geld verdienen. Ook de mensen die politiek correct over willen komen op youtube verdienen een extra centje met hun mening. Dit is de huidige maatschappij en als dit gemeten wordt aan hoeveel geld je verdient dan hulde.... Vraag alleen niet om respect.

ThomasOMalley

Avatar

MoF "
Gek genoeg moet dit verhaal mij denken aan The Sea of Trees."
Is niet gek hoor, die film speelt zich tenslotte af in Aokigahara!

Ed Crane

Avatar

Een foutje af en toe moet kunnen...

FT "recensist (...) recensisten"

...maar weet men bij FT al niet meer dat je iemand die recensies schrijft een recensent noemt? ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair