Algemeen

Derde 'Cloverfield'-film uitgesteld

Waarom is niet bekend.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:59 in Algemeen
De derde Cloverfield-film is uitgesteld. Oorspronkelijk zou de vervolgfilm van regisseur Julius Onah in februari uitkomen. Nu is de film door studio Paramount Pictures echter teruggeplaatst naar 20 april 2018. Daarmee moet de derde film in de franchise het opnemen tegen Brad Peytons Rampage.

Er is nog geen plot bekend van de film. Wel weten we dat deze oorspronkelijk God Particle heette. Later besloot men de film te koppelen aan de Cloverfield-franchise, waarmee de sci-fi film een geinige connectie krijgt. In 10 Cloverfield Lane waren er verwijzingen naar het ISS en in deze film zouden die astronauten gevolgd worden.

Hoofdrollen zijn er voor Daniel Brühl, Elizabeth Debicki, Gugu Mbatha-Raw en John Ortiz. De eerste trailer wordt voorlopig nog niet verwacht; in het geval van 10 Cloverfield Lane kregen we die pas weken voor de release te zien. Zoiets verwachten we nu ook: geheimhouding speelt altijd een grote rol bij deze franchise.

Wat de nieuwe Nederlandse releasedatum is weten we nog niet.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThEnd

Avatar

Film zou oorspronkelijk zelfs in 2017 al uit hebben moeten komen:

God Particle was originally scheduled for a February 24, 2017 release but in late 2016 it was moved to October 27, 2017, to give more time for post-production.

Decepticon

Avatar

Kijk, Paramount durft gewoon een film uit te stellen (voor postproductie), WB niet.

Wel jammer, ik wil de film graag zien en was mooi geweest als we weer zo'n (hopelijk) onverwachtse topper in februari hadden kunnen zien.

Akke Moeka Hara

Avatar

Re-shoots en aanvullende shoots zijn het gevolg van de vertraging, er is er nog 1 in ontwikkeling.

Goov25

Avatar

Ik vind het ook jammer dat ik er nog langer op moet wachten! Maar hopelijk is het eindproduct hierdoor beter.

nieuwslaatste nieuws