Celebrity

Paris Hilton en Chris Zylka gaan trouwen

Dit lieten beide bekendheden weten op de sociale media.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 13:13 in Celebrity
De 36-jarige Hilton, voornamelijk bekend als reality tv star maar ook bekend van films zoals House of Wax, Pledge This! en Bottoms Up gaat trouwen; acteur Chris Zylka vroeg haar namelijk ten huwelijk tijdens een recente ski-vakantie in Aspen, Colorado. Ze zei kennelijk ja, want ze werd daar ook gefotografeerd met een gigantische diamanten ring.

Hilton en Zylka leerden elkaar 8 jaar geleden tijdens de Oscars kennen, al begonnen ze pas twee jaar geleden te daten. Bijna een jaar geleden werd hun relatie bij het grote publiek bekend en nu hebben beiden zich ook uitgelaten over hun huwelijk. Zo zei Hilton: ''Sinds onze allereerste date wist ik dat hij speciaal was. Ik heb nog nooit een man als Chris ontmoet, die zo loyaal, toegewijd en liefdevol is. Ik wist vanaf het begin dat ik altijd bij hem zou willen blijven''.

Zylka liet zich op een soortgelijke manier over zijn toekomstige echtgenote uit: ''Paris is de mooiste en meest ongelooflijke vrouw die er bestaat, van binnen en van buiten. Ik ben de gelukkigste man ter wereld dat ik mag trouwen met de vrouw van mijn dromen. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met haar door te brengen''.

Gelukkig weten we allemaal dat de statistieken over huwelijken in de showbizz-wereld aantonen dat beroemde koppels inderdaad de rest van hun leven bijeen blijven...

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

noah81

Avatar

Erg boeiend

nieuwslaatste nieuws