Video

Angstaanjagende eerste trailer 'Slender Man'

Hij komt je halen...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 17:07 in Video
Slender Man kennen we als een angstaanjagend spelletje waarbij je constant achterna gezeten wordt door een mysterieuze figuur. Maar Sony Pictures maakt er ook een film van, waarvan je na de eerste poster nu ook de eerste trailer kan bekijken. Uiteraard hieronder in de speler, waarbij meteen duidelijk wordt dat de makers zich aan de game houden.


Slender Man speelt zich af in een klein dorpje in Massachusetts. Vier meisjes van de middelbare school nemen deel aan een bizar ritueel, in een poging de mythe over Slender Man te ontkrachten. Maar als een van de meisjes op mysterieuze wijze verdwijnt, rijzen al snel de vermoedens dat zij het meest recente slachtoffer van hem is...

Hoofdrollen in de film van regisseur Sylvian White, met een scenario van David Birke, zijn er voor Joey King, Julia Goldani-Telles, Jaz Sinclair, Annalise Basso en Javier Botet. De release van deze lowbudget horrorfilm staat gepland voor 24 mei 2018, waarmee de film het opneemt tegen Solo: A Star Wars Story.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

Zo dit ziet er slecht uit zeg. Man o man wat een zooitje dese trailer.

Moviemagic

Avatar

Dit doet me denken aan The Ring/Ringu met die wisselingen.

MachoTom

Avatar

Lijkt me gewoon een standaard horrorfilm, niks bijzonders. Ik vind t ook niet een heel overtuigende trailer. Ik word er niet doot overtuigt om hiervoor naar de bios te gaan

Frietgezicht

Avatar

Dit gaat de grootste hit worden van 2012.

Goku32

Avatar

Poeh het is een horror film ben gek op horror films. Maar deze troep sla ik over wat is dit slecht zeg

nieuwslaatste nieuws

meest populair