Video

Dokter Bruce Willis slaat aan het moorden in 2e trailer 'Death Wish'

A

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 17:44 in Video
Er wordt nieuw leven in de Death Wish-franchise geblazen middels een tweede trailer, vandaag uitgebracht door Metro-Goldwyn-Mayer. Tref de video beneden aan waarin we Bruce Willis als hoofdkarakter Paul Kersey zien. Deze keer is hij een chirurg die het recht in eigen handen neemt. In de versie uit 1974 met Charles Bronson was Kersey een architect. Het eindresultaat blijft echter hetzelfde: schorem wordt overhoop geknald. Daar zorgen regisseur Eli Roth en scenarist Joe Carnahan wel voor.

Paul Kersey is een chirurg die in Chicago werkt en enkel de nasleep van bloederig geweld ziet wanneer gewonde mensen in het ziekenhuis belanden. Hier komt verandering in wanneer zijn vrouw en dochter opeens worden opgenomen. Het tweetal is op brute wijze aangevallen in hun huis door overvallers. Kersey eist gerechtigheid, maar de politie heeft het al zwaar genoeg met andere misdaden. Als zijn vrouw sterft, verlangt Kersey naar wraak en begint de daders één voor één op te sporen en om te leggen. Het maakt van Kersey al snel een verdeelde persoon - eerst redde hij levens, nu neemt hij ze.


Willis' familie wordt gespeeld door Elisabeth Sue, Camila Morrone en Vincent D'Onofrio. Laatstgenoemde belichaamt zijn jongere broer Frank. Verder zijn er rollen voor Dean Norris en Mike Epps, de één is een rechercheur, de ander ook een dokter. MGM maakte de wraakthriller in samenwerking met Cave 76. Dutch FilmWorks brengt de Death Wish-remake 1 maart in Nederland uit. Zie hieronder een nieuwe poster.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Bono

Avatar

Toch handig die trailers, hele film al gezien, dat scheelt weer een bioscoopticket!

McGraig

Avatar

Ziet er goed uit. Het zou zomaar een comeback voor Bruce kunnen betekenen

SeanDeNiro

Avatar

Volkomen ongeloofwaardig. Een chirurg is geen houthakker.

Sunspot

Avatar

Zou juist leuk zijn wanneer ze een snor erop zetten en een pruik, beetje in de stijl van toen met Bronson.

Hopen maar dat Willis net zo droog zal zijn :)

benjamin

Avatar

SeanDeNiro "Volkomen ongeloofwaardig. Een chirurg is geen houthakker."
Om één of andere reden heb ik niet de indruk dat hoogste prioriteit van de filmmakers was een zo accuraat mogelijk beeld te schetsen van wat het beroep chirurg inhoudt.

SunChaser

Avatar

Die film is al een jaar geleden aangekondigd toch

Robbepost

Avatar

Lijkt me een 13 in een dozijntje

Master Of Films

Avatar

McGraig "Het zou zomaar een comeback voor Bruce kunnen betekenen"
Ik zie eerder Glass dat doen dan deze remake pulp.

Frietgezicht

Avatar

Wow.wat ziet dit er slecht uit.
1:14 is zelfs komisch,een woedende Willis die dat totaal niet kan overbrengen waarna hij dezelfde gozer met een grap vermoord,echt slecht.

Eigenlijk vond ik alleen Hank uit Breaking Bad een hoogtepunt,hoop voor hem dat die deze keer niet naar de wc moet bij een zwanger,loopt slecht af.

GreenHornet

Avatar

had liever een andere acteur gehad.

Goku32

Avatar

Charles branson was de enige echte. Stop eens met films remaken. Want dat worden meestal stomme films. Vergeleken met het orgineel

nieuwslaatste nieuws

meest populair