Dokter Bruce Willis slaat aan het moorden in 2e trailer 'Death Wish'

A

Er wordt nieuw leven in de Death Wish-franchise geblazen middels een tweede trailer, vandaag uitgebracht door Metro-Goldwyn-Mayer. Tref de video beneden aan waarin we Bruce Willis als hoofdkarakter Paul Kersey zien. Deze keer is hij een chirurg die het recht in eigen handen neemt. In de versie uit 1974 met Charles Bronson was Kersey een architect. Het eindresultaat blijft echter hetzelfde: schorem wordt overhoop geknald. Daar zorgen regisseur Eli Roth en scenarist Joe Carnahan wel voor.

Paul Kersey is een chirurg die in Chicago werkt en enkel de nasleep van bloederig geweld ziet wanneer gewonde mensen in het ziekenhuis belanden. Hier komt verandering in wanneer zijn vrouw en dochter opeens worden opgenomen. Het tweetal is op brute wijze aangevallen in hun huis door overvallers. Kersey eist gerechtigheid, maar de politie heeft het al zwaar genoeg met andere misdaden. Als zijn vrouw sterft, verlangt Kersey naar wraak en begint de daders één voor één op te sporen en om te leggen. Het maakt van Kersey al snel een verdeelde persoon - eerst redde hij levens, nu neemt hij ze.


Willis' familie wordt gespeeld door Elisabeth Sue, Camila Morrone en Vincent D'Onofrio. Laatstgenoemde belichaamt zijn jongere broer Frank. Verder zijn er rollen voor Dean Norris en Mike Epps, de één is een rechercheur, de ander ook een dokter. MGM maakte de wraakthriller in samenwerking met Cave 76. Dutch FilmWorks brengt de Death Wish-remake 1 maart in Nederland uit. Zie hieronder een nieuwe poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair