Dwayne Johnson: "Er komt geen derde Journey-film"

Dwayne Johnson: "Er komt geen derde Journey-film"

Het tweede deel van de avontuurlijke franchise bracht harkte in 2012 nog 339 mijoen dollar binnen.

Als er een acteur is die wel wat ruimte vrij kan maken in zijn schema, dan is het Dwayne Johnson wel. Een film die hij in elk geval niet lijkt te gaan maken, is een derde deel in de door Jules Verne geïnspireerde Journey-franchise.

Johnson speelde in 2012 de hoofdrol in Journey 2: The Mysterious Island, een vervolg op Journey to the Center of the Earth met Brendan Fraser. De sequel bracht wereldwijd 339 miljoen dollar in het laatje, tegenover een budget van 79 miljoen dollar. Al snel begonnen dan ook gesprekken over een derde deel, dat de titel Journey 3: From the Earth to the Moon zou moeten dragen.

Een 15-jarige fan van The Rock vroeg hem afgelopen week via een tweet naar de status van het derde deel en kreeg een teleurstellend antwoord:

"Ik heb helaas geen plannen om een derde Journey-film te maken. We kregen het maar niet voor elkaar om van Jules Verne's From the Earth to the Moon een filmversie te maken. Bedankt dat je zo'n coole fan bent."

Johnson heeft voor 2018 al drie films klaarliggen; Skyscraper, Fighting with My Family en Rampage. Binnenkort zal hij zich storten op de opnames van Jungle Cruise, een San Andreas-sequel en superheldenfilm Black Adam.



NieuwsFilm

meest populair