Bezopen Kit Harington uit bar gegooid na lastigvallen klanten

Bezopen Kit Harington uit bar gegooid na lastigvallen klanten

Hij wilde iets te graag poolen.

Voor Game of Thrones-acteur Kit Harington liep afgelopen vrijdagavond niet helemaal positief af, nadat hij te diep in het glaasje had gekeken. De Engelsman (31 jaar) was in New York City aan het stappen in een kroeg genaamd Barfly. Kennelijk was hij zo bezopen en hinderlijk, dat men hem de deur moest wijzen. Roddelwebsite TMZ heeft hiervan enkele, bewegende beelden online gezet.

Harington, ook te zien in films als Pompeii en Brimstone, wilde volgens TMZ een potje poolen, maar de speeltafel was volgens andere bronnen al in gebruik. Na die constatering begon de acteur op de tafel te slaan, aan biljartkeus te trekken en mensen lastig te vallen. Zonder moeilijkheden verliet Harington de bar, nadat hem dit gevraagd werd. Maar zoals we kort aan het eind van de video kunnen zien, keerde hij later weer terug en maakte alsnog stampij.

Hoewel het niet op de onderstaande beelden te zien is, meldde een ooggetuige via sociale media dat Harington moeite had met recht overeind blijven. Zo viel hij aan de bar in slaap vanaf een barkruk en donderde daarna ervan af en trof de vloer.



NieuwsFilm

meest populair