Algemeen

Vin Diesel moet superheld Bloodshot worden

Gesprekken zouden bijna afgerond zijn.

door Bram de Groot om 06:41 in Algemeen
Het lijkt erop dat Sony Pictures dan toch stappen gaat zetten met het al in 2015 aangekondigde superheldenproject Bloodshot, gebaseerd op de comicreeks van Valiant Entertainment. Sindsdien zijn er veel namen gekomen én gegaan en nu lijkt niemand minder dan Vin Diesel de titelheld te gaan spelen.

Volgens TheWrap is Diesel in gesprek met Sony, maar verdere details zijn er voorlopig nog niet. In het verleden waren Jeff Wadlow en Eric Heisserer nog verbonden aan het script en zouden David Leitch en Chad Stahelski de film regisseren, maar zij zijn alle vier al even vertrokken.

Voor nu staat VFX-specialist Dave Wilson in de boeken om de film te regisseren en eerder was acteur Jared Leto nog in beeld om de titelheld te gaan spelen. Neal H. Moritz is de producent.

Sony heeft in 2015 een deal gesloten met Valiant Comics. De studio zou vijf films gaan maken. De eerste zou dus Bloodshot moeten worden, gevolgd door Harbinger Wars. Ook hierin zou het personage Bloodshot te zien moeten zijn.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Candy Ass heeft een drukke agenda. Jared Joker is niet geliefd bij de mainstream publiek. Dus Vin Diesel, boxoffice koning van 2017, is een vrij logische keuze. ;)

GreenHornet

Avatar

Vin Diesel the MoneyMaker

Sunspot

Avatar

Vroeg me al af wannneer hij een superheld zou gaan spelen (nee, die boom telt niet echt).

Black Bolt zou hij misshcien doen, maar dat is anders gelopen.

Ben benieuwd.

Decepticon

Avatar

Moritz is ook de producent van de Fast and Furious films, dus door kan wel wat leuks opleveren.

Goku32

Avatar

Ik ken die hele bloodshot niet eens. Maar iedereen word een superheld of villian in Hollywood tegenwoordig dus laat maar komen ben benieuwd

Artificialis

Avatar

Het ziet er uit als een personage waar je een R-rated film van kunt maken. Dat is in Kick-Ass, Deadpool en Logan ook een succes geweest, dus laten ze dat met deze Colossus look-alike ook maar doen.

NieuwsFilm

meest populair