Nieuwe trailer Netflix-animatiefilm 'Godzilla: Monster Planet'

Nieuwe trailer Netflix-animatiefilm 'Godzilla: Monster Planet'

De tijd van de mensen is voorbij, het is tijd voor Godzilla!

Bekijk hieronder de laatste trailer voor Godzilla: Monster Planet, ook wel bekend onder de titel Godzilla: Planet of the Monsters. Godzilla: Monster Planet is de nieuwe animatiefilm over het beroemde filmmonster Godzilla, van Toho Studios in samenwerking met Netflix.

Op die streaming service zal de film daarom deze maand nog verschijnen. Godzilla: Monster Planet ging al in de bioscoop in Japan in première, maar beleeft zijn internationale première op Netflix op 17 januari 2018.



In het jaar 2048 wordt de mensheid gedwongen om de Aarde te verlaten na het verliezen van een decennia lange strijd tegen Godzilla en andere grote monsters. Daarom is onze planeet dus de planeet van de monsters geworden. De mensheid begint aan een reis van twintig jaar naar een andere planeet, genaamd Tau Ceti e, maar komt er bij aankomst achter dat die planeet niet meer bewoonbaar is.

Een jongeman genaamd Haruo begint een beweging om weer terug naar de Aarde te gaan en die terug te veroveren op de monsters. Bij terugkomst op Aarde blijkt er echter 20.000 jaar verstreken te zijn en een nieuw ecosysteem te bestaan, met Godzilla bovenaan de voedselketen.

NieuwsFilm

meest populair