Gwyneth Paltrow gaat toch weer in het huwelijksbootje stappen

Gwyneth Paltrow gaat toch weer in het huwelijksbootje stappen

Deze keer met 'Glee' en 'American Horror Story'-bedenker Brad Falchuk.

Se7en-actrice Gwyneth Paltrow heeft de moed weer gevonden om te gaan trouwen. De 45-jarige Amerikaanse hield heel lang voet bij stuk om niet opnieuw een huwelijk aan te gaan, maar daar is dan nu toch verandering in gekomen. De gelukkige is tv-producent Brad Falchuk. Samen hebben ze het nieuws aangekondigd in het nieuwste nummer van GOOP Magazine. De twee zijn voor het publieke oog samen sinds april 2015, toen Paltrow en Falchuk het 50ste verjaardagsfeestje van Iron Man-collega Robert Downey Jr. bijwoonden.

In het blad, dat sinds gisteren in de Amerikaanse winkels ligt, melden ze zich ontzettend gelukkig te voelen dat ze op dit punt in hun leven een gezonde en vrolijke relatie hebben. De actrice over waarom ze weer in het huwelijksbootje durft te stappen: "Op middelbare leeftijd heb ik geprobeerd te accepteren hoe gecompliceerd romantische liefde kan zijn. Ik heb nu besloten het weer een kans te geven, niet alleen omdat ik geloof dat ik de man gevonden heb waarmee ik hoor te zijn, maar omdat ik de ziel-strekkende, patroon-brekende kansen accepteer die (op angstaanjagende wijze) mogelijk gemaakt worden door intimiteit."

Zowel Paltrow als Falchuk hebben allebei twee kinderen uit eerdere relaties. Paltrow's eerste huwelijk was met Coldplay-zanger Chris Martin. Zij kregen in 2004 dochter Apple Blythe Alison en in 2006 zoon Moses Bruce Anthony. De actrice en zanger waren getrouwd van 2003 t/m 2016. Falchuk, die o.a. verantwoordelijk is voor series zoals Glee en American Horror Story, was voorheen tien jaar lang getrouwd met producente Suzanne Bukinik. Zij zijn ook de ouders van een dochter (Isabellea) en een zoon (Brody). Er werd een streep onder hun huwelijk gezet in 2013.

NieuwsFilm

meest populair