Crossover 'Insidious' en 'Sinister' mogelijk

Crossover 'Insidious' en 'Sinister' mogelijk

De horrorfranchises worden wellicht samengevoegd.

Veel filmuniversa die we op dit moment in de bioscopen kunnen bewonderen, zijn lang van te voren gepland. Maar soms is dat anders. Denk aan Split, dat ineens gekoppeld werd aan Unbreakable. Maar nu wordt er gesproken van nog een crossover tussen verschillende franchises. Specifiek kijken filmmakers naar de mogelijkheden om Insidious en Sinister samen te voegen.

Beide filmseries behoren toe aan Blumhouse Productions. Toen Jason Blum, producent van de films, een interview deed, werd hem gevraagd naar het potentieel van een crossover. Dat bleek al overwogen te zijn en ook iets waar aan gewerkt wordt.

"Ik hoop het. Dat wil ik in elk geval wel. We maakten al bijna een crossover tussen Insidious en Sinister en mijn gevoel is dat het wellicht ooit echt gaat gebeuren. Ik denk dat we die werelden op een gegeven moment laten botsen. Ik weet nog niet zeker hoe, maar we gaan het wel proberen," aldus Blum.

Beide franchises begonnen sterk en kregen kleine budgetten, maar leverden wel veel geld op. Gezamenlijk hebben de zes films die er tot nu toe in verschenen 554 miljoen dollar opgebracht.



NieuwsFilm

meest populair