Celebrity

Seal beweert dat Oprah Winfrey al lang afwist van Harvey Weinstein's gedrag

En de veel besproken ex-studiobaas werd aangevallen in een restaurant.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 12:17 in Celebrity
Het optreden van Oprah Winfrey was zonder twijfel een van de hoogtepunten van de Golden Globes die afgelopen zondag plaatsvonden; zo nam de televisiepresentatrice de Cecile B DeMille award in ontvangst voor haar gehele carrière en gaf ze een sterke speech van ongeveer 10 minuten. Velen beweren hierna dat Oprah zich nu gaat richten op het Amerikaanse Presidentschap, iets wat de nodige bekendheden wel zien zitten. Maar lang niet iedereen. Iemand die het hier niet mee eens is, is niemand minder dan de Britse zanger Seal; volgens hem wist Oprah namelijk af van Harvey Weinstein's activiteiten.

Seal gelooft namelijk niet dat Oprah niks afwist van het wangedrag van Harvey Weinstein. Dat liet Seal weten op zijn twitter-pagina: ''Oh, ik was het even vergeten! Je had wél geruchten gehoord, maar je wist absoluut niet dat hij ook daadwerkelijk jonge, naïeve actrices misbruikte die geen idee hadden van wat er stond te gebeuren?!''. Ook noemt de zanger Oprah een hypocriet en schijnheilig. Hij voegde aan de post twee foto's toe, één waarop te zien is hoe Oprah Harvey een zoen geeft, met de tekst: ''Wanneer je al decennia lang deel uitmaakt van het probleem...'' wat doorgaat op de volgende foto, waar een jonge vrouw tussen Oprah en Harvey inzit: ''...Maar nu denkt iedereen in een keer dat jij het op kan lossen''.

Oprah heeft nog niet gereageerd op de beschuldiging van Seal. Wel is er wat nieuws over Harvey naar buiten gekomen; zo is de door velen beschuldigde Hollywoodproducent lastiggevallen in een restaurant, toen een andere bezoeker hem een smeerlap noemde en hem een klap in zijn gezicht gaf. De aanvaller stelde toen voor de politie te bellen, maar dat wilde Weinstein liever niet doen en hij verliet na het incident. De aanvaller liet eveneens weten dat hij Weinstein om een foto had gevraagd, maar dat die daar onbeschoft op reageerde waardoor de situatie uit de hand liep. De manager van het restaurant zegt juist dat Weinstein vriendelijk weigerde...

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Als Seal het wist dat Oprah het wist dan wist Seal het ook al. Bovendien was zijn vrouw Heidie Klum close met Harvey

Akke Moeka Hara

Avatar

Oprah leverde de jonge onschuldige witte meisjes met plezier aan deze perverse j**d.
Beide hebben immers vrij weinig op met “normale blanken”
Of ben ik nu te racistisch denkend ;)

Frietgezicht

Avatar

Van het Weinstein incident is een filmpje (2 flinke snelle tikken zelfs) maar blijkbaar teveel moeite om te uploaden. Net als de 2 pics van Harvey en Oprah.
Maakt een artikel wat completer als we kunnen zien waar de tekst over gaat. Luiheid..

Nu maar hopen dat Oprah niet de machtigste man van Amerika wordt in 2020.

Ed Crane

Avatar

We kunnen alvast voorspellen dat hier op gereageerd zal worden met een #MeToo-tweet waarin Seal wordt beschuldigd van seksueel wangedrag.

benjamin

Avatar

En waarom zou dit allemaal zo relevant zijn?

Artificialis

Avatar

En waarom zou dit allemaal zo relevant zijn?
Jou moet ook alles worden uitgelegd he?

Oprah is oppermachtig. Haar financieel vermogen is gigantisch. Haar invloed op de media is ongeëvenaard. Ze kan mensen maken en breken. Als zij zich bewust was van seksueel misbruik van anderen, waar was zij dan om in te grijpen? Waar was zij toen ze de kans had om zich eerder tegen deze personen uit te spreken? Waarom heeft zij dan toegestaan wat zij nu probeert te bestrijden? En we moeten Seal's beschuldigingen natuurlijk wel serieus nemen. ;)

Sunspot

Avatar

WAs meer bitchslap :D

Sunspot

Avatar

Geloof best dat Oprah meer wist ervan, sowieso vind ik haar maar een hypocriete vrouw.

benjamin

Avatar

Artificialis "Jou moet ook alles worden uitgelegd he?"
Mij moet je inderdaad eens uitleggen waarom op de man (of vrouw) spelen plots een nodige of relevante reactie is op een gegeven boodschap.

Artificialis

Avatar

@Benjamin
Wie kaatst kan de bal verwachten. En ik trap graag een bowlingbal terug.

benjamin

Avatar

Artificialis "Wie kaatst kan de bal verwachten. En ik trap graag een bowlingbal terug."
Dat jij dat graag doet, hadden we gemerkt, maar dat is noch de correcte toepassing van de uitdrukking "wie kaatst kan de bal verwachten" noch een relevant antwoord op de door een andere uitgedrukte boodschap.

ThomasOMalley

Avatar

Ik zou grof geld betalen voor een video waarin Artificalis tegen een bowlingbal trapt.

Frietgezicht

Avatar

^ zonder schoenen? Dan dok ik mee

nieuwslaatste nieuws