Video

Eerste trailer oorlogsfilm/spionagethriller 'Beirut'

Van Brad Anderson, met Jon Hamm en Rosamund Pike.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 08:10 in Video
De eerste trailer van de spionagefilm Beirut is online verschenen. Met Jon Hamm als diplomaat die terug naar Libanon moet terwijl daar een oorlog moet en Rosamund Pike als de CIA-agent die hem moet beschermen.

Beirut is de nieuwste film van regisseur Brad Anderson, die we kennen van films als Session 9 en The Machinist.Mason Skiles, een Amerikaanse topdiplomaat, verliet na een tragisch incident in de jaren zeventig Libanon. Tien jaar later roept de CIA hem terug naar een door oorlog verscheurd Beirut (in 1982 brak de Israëlisch-Libanese Oorlog uit), voor een missie die alleen hij kan volbrengen. Ondertussen krijgt een CIA-agent die undercover bij de Amerikaanse ambassade werkt, de opdracht om Skiles in leven te houden en te verzekeren dat de missie een succes wordt. Zonder te weten wie aan welke kant staat en terwijl er levens op het spel staan, moet Skiles iedereen te slim afzijn om de waarheid naar boven te halen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair