Celebrity

Thimothée Chalamet is nog vaak starstruck

Dolgelukkig!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 19:07 in Celebrity
Acteur Thimothée Chalamet (Call Me by Your Name, Lady Bird) kijkt zijn ogen uit in Hollywood. De 22-jarige acteur is nogal nieuw in het wereldje en moet dan ook nog even wennen aan het beroemd zijn, zo blijkt uit het spontane interview dat hij gaf bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

"Bij de Golden Globes keek ik zo eens door de zaal en die is tot de nok toe gevuld met acteurs en regisseurs die ik al heel m'n leven lang bewonder. Ik kon gewoon niet geloven dat iedereen naar me aan het luisteren was terwijl ik sprak", vertelt Chalamet aan talkshowhost Jimmy Fallon.

Chalamet vond het dus een bijzondere ervaring om daar in de zaal te mogen zijn. "Het was gewoon onwerkelijk. Zo vreemd. Ik was gewoon zo vereerd dat ik daar überhaupt mocht zijn, ik meen het echt," vertelt de geprezen acteur verder over zijn indrukken van die avond.

"Ik kreeg ook de kans om na afloop nog even te praten met Angelina Jolie en Jennifer Aniston. Ik vroeg me nog af wiens kant ik nou moest kiezen," grapt Chalamet, refererend aan de relatiegeschiedenis die beide actrices hebben gehad met acteur Brad Pitt.

Chalamet vond het dus leuk om zoveel beroemde sterren te ontmoeten. Hij vertelt daar verder nog over: "Ik viel van de ene verbazing in de andere. Ik vond het zo leuk! Het voelde net alsof ik aan het dromen was".

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

Kijk uit naar Lady Bird en al helemaal Call Me by Your Name! Oh en kies maar voor Aniston, veel leuker ;)

Master Of Films

Avatar

Die jongen treft het.

Chalamet "Ik kreeg ook de kans om na afloop nog even te praten met Angelina Jolie en Jennifer Aniston"
Wel netjes gedragen hoop ik.

nieuwslaatste nieuws