Algemeen

'Social Network'-producent ingehuurd voor 'Suicide Squad 2'

Michael De Luca zal regisseur Gavin O'Connor helpen met het realiseren van de sequel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 14:42 in Algemeen
Warner Bros. Pictures en DC Films hebben gezamenlijk aangekondigd dat dat het vervolg op Suicide Squad- nog steeds op de planning staat en dat de opnames in het najaar van dit jaar nog moeten beginnen. Daarnaast hebben ze laten weten dat megaproducent MIchael De Luca heeft getekend voor de productie van de film.

De regie van Suicide Squad 2 is in handen van Gavin O'Connor (Miracle , Pride and Glory, Warrior, The Accountant), die ook het scenario zal schrijven van de sequel. Will Smith, Margot Robbie en Jared Leto zullen naar verwachting allen terugkeren als respectievelijk Deadshot, Harley Quinn en de Joker voor het vervolg. Ondanks voornamelijk negatieve recensies, bracht de eerste film wereldwijd meer dan 745 miljoen dollar in het laatje. De regie van Suicide Squad was in handen van David Ayer.

De Luca stond vroeger aan het hoofd van New Line Cinema, en was daarna verantwoordelijk voor het produceren van films als The Social Network, Moneyball en de Fifty Shades-franchise.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Suicide Squad was korter dan Man of Steel en Batman v Superman. En de CGI-actie scenes waren veel beter te volgen. En dat waren zo'n beetje de pluspunten.. Het kan niet moeilijk zijn om voor Suicide Squad II een beter plot te bedenken, want dat ontbrak praktisch in het eerste deel.

ajleppink

Avatar

Niets meer aan toe te voegen;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair