Algemeen

'Better Call Saul'-acteur Bob Odenkirk in actie-thriller 'Nobody'

De producenten en scenarist van de John Wick-films maken de film samen met Odenkirk.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 15:20 in Algemeen
Deadline weet vandaag te melden dat Emmy-winnaar Bob Odenkirk (Better Call Saul, Breaking Bad, The Post) heeft getekend voor de hoofdrol in STXfilms-project Nobody, een actie-thriller die hij samen met de mensen achter de John Wick-films en Atomic Blonde zal produceren.

In de film speelt Odenkirk een man die een vrouw te hulp schiet die door tuig wordt lastiggevallen, en er later achter komt dat een van de mannen die hij in het ziekenhuis heeft doen belanden de broer is van een grote crimineel, die nu wraak wil nemen.

Derek Kolstad, die de scenario's schreef van zowel John Wick als John Wick: Chapter 2, zal het script van Nobody schrijven. Wick-regisseurs David Leitch en Chad Stahelski zullen dienst doen als uitvoerend producenten. Odenkirk produceert de film op zijn beurt samen met Marc Provissiero en Braden Altergood.

Wat vinden jullie ervan om Saul Goodman te zien als actieheld? Laat hieronder van je horen!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair