Celebrity

Daniel Radcliffe begrijpt fans die boos zijn op Johnny Depp

Warner Bros. zal de acteur niet recasten voor de nieuwe 'Fantastic Beasts'-film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Het aanhouden van Johnny Depp in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is niet bij iedereen positief aangekomen. Nadat Ridley Scott het een goed idee vond om Kevin Spacey met Christopher Plummer te vervangen in All the Money in the World, achtte fans dat ook een goede zet voor de bovengenoemde fantasiefilm. Warner Bros. en Harry Potter-auteur J.K. Rowling lieten echter weten blij te zijn met Depp's toevoeging, evenals regisseur David Yates.

De 54-jarige Depp is uiteraard in opspraak vanwege zijn verleden huwelijk met Amber Heard. Volgens de actrice paste hij heel hun huwelijk lang emotioneel en fysiek misbruik toe. In gesprek met Entertainment Weekly liet Harry Potter zelf - Daniel Radcliffe - zijn mening horen over de controverse. De 28-jarige Engelsman begrijpt de ophef van de fans eigenlijk wel.

"Het is moeilijk voor me. De 'Fantastic Beasts'-producenten zijn degenen die mij een geweldig begin in het leven hebben geschonken en een fantastische baan. Ik begrijp waarom mensen gefrustreerd zijn door de reactie die ze hebben gekregen. Ik zeg niets dat niemand anders al gezegd heeft - en dit is een vreemde vergelijking om te maken - maar in de National Football League zitten heel veel spelers die gearresteerd zijn voor het roken van wiet.

En er zijn ook mensen waarvan het gedrag nog verder over de schreef gaat, maar dat wordt getolereerd omdat het bekende spelers zijn. Dat is wat mij vooral geraakt heeft, want wij hadden ook iemand
[in de Harry Potter-serie] die gestraft is vanwege wiet. En waar Johnny van beschuldigd wordt is uiteraard veel groter."

De acteur waar Radcliffe het over heeft is Jamie Waylett, die in zes van de acht Harry Potter-films Draco Malfidus/Malfoy's vriend en medebullebak Vincent Korzel/Crabbe speelt. In 2009 werd hij gearresteerd voor het bezitten van wiet en het kweken van wietplanten in zijn moeders huis. Waylett bekende schuld en kreeg 120 uur taakstraf.

Twee jaar later, in 2011, deed hij mee aan de rellen in Londen nadat de politie een man doodschoot. De boel verergeren met een molotovcocktail leek Waylett een goed idee, die dezelfde dag opgepakt werd. De acteur kreeg daarna een celstraf van twee jaar toen de politie opnieuw wietplanten in zijn huis aantrof.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gyros regime

Avatar

Wat een onzin en slechte vergelijking.. Depp is beschuldigd maar heeft nooit bekend.. Dat bolle bijpersonage is ergens op gepakt en heeft bekend.. Ik zou net zo goed Radcliffe kunnen beschuldigen van aanranding.. Zou dit dan ook reden moeten zijn hem niet meer zn werk te laten doen? Echt belachelijk en ik snap niet hoe hij dit in zn hoofd haalt..

Akke Moeka Hara

Avatar

De titel had moeten luiden: Het Is Officieel: Radcliffe is een mongool!!!

Adekikker01

Avatar

Misschien is die Amber Heart wel een ontzettend vervelend wijf.

Er is verder niemand die zoiets over Depp zegt. Zijn exen vinden hem zelfs nog steeds een lieve gast.

Slaan is sowieso fout natuurlijk (nou ja, bijna altijd

Artificialis

Avatar

Ik begrijp dat Johnny Depp boos is op fans.

schrader

Avatar

Ik vind dit geen vreemde vergelijking. De Harry Potter serie eindigde in 2011 dus dat met die molotovcocktail is irrelevant.

Johnny Depp is geen lieverdje. Hij is alcohol- en drugsverslaafd geweest (of is) en volgens mij zijn er beelden opgedoken van Amber Heard die meppen krijgt. Veroordeeld of niet, de reputatie neem je mee bij het casten van zo iemand. Wat mij zo verbaast is dat ze hem gecast hebben voor een rol die in vijf films opduikt. Dit is een contract van 10 jaar. Die man is zo instabiel als wat, dat brengt toch een enorm risico met zich mee?

Sunspot

Avatar

Haha, er is nog niks bewezen ten eerste, wat lult die Radcliffe nou.

jochemwijma

Avatar

Depp is beschuldigd, maar het is nooit bewezen.

Link naar Heards statement:
https://www.instagram.com/p/BcbRyWOgmiE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy

We weten dat Depp gek is, maar zolang er niks bewezen is, en we alleen op Heard moeten vertrouwen, denk ik dat we gewoon moeten accepteren dat Depp de rol speelt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair