Video

Heftig stuntwerk in nieuwe beelden Marvel's 'Black Panther'

De koning van Wakanda rent binnenkort de wereldwijde bioscopen binnen!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 11:21 in Video
Met de officiële releasedatum van 12 februari in het zicht, voert Marvel Studios langzamerhand de hoeveelheid reclames en promotie voor haar aankomende superheldenfilm Black Panther op. Gisteren publiceerde Marvel weer een nieuwe, gave tv-spot met coole beelden en actie!

Ook Marvel's nieuwste prent belooft weer een lust voor het oog te worden, zo blijkt wel uit de laatste beelden van het over enkele weken te verschijnen Black Panther. Deze film van regisseur Ryan Coogler is de laatste film voordat het grote spektakel Avengers: Infinity War in april dit jaar verschijnt. Verwacht wordt dat Black Panther ook deels gaat dienen als opzetje van dit grotere avontuur, maar voor het zover is volgt dus eerst het soloverhaal van Marvel's nieuwste superheld! Hieronder de beelden!


Synopsis
Marvel's Black Panther volgt het verhaal van T'Challa, die terugkeert naar het technologisch geavanceerde Wakanda om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning wordt direct op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Black Panther is vanaf 14 februari in Nederland te zien!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

komt er ook een speciale Black Night net zoals Lady's Night

tariegb

Avatar

Heb je er behoefte aan GreenHornet? Of is het een grapje... met een racistisch oogmerk maar wel grappig bedoeld?

Artificialis

Avatar

Het is vast een grapje, maar ik zou ook de politieke correctheid van de westerse maatschappij niet onderschatten. Het bevoorrechten van iedereen die niet een blanke hetero man is, is voor sommigen al decennialang de meest bevredigende persoonlijke fetish.

Verwachtingen liggen hoog, ik heb echter voorgenomen geen trailers, tv spots en clips meer te kijken. Marvel stelt zelden teleur.

nieuwslaatste nieuws

meest populair