'Avengers: Infinity War' bevat scène met 40 superhelden

'Avengers: Infinity War' bevat scène met 40 superhelden

En in de film zijn zo'n 76 helden te zien.

Dat Avengers: Infinity War barst van de superhelden is natuurlijk al lang bekend en het is ook iets dat de trailer van ruim een maand geleden onthulde. In één van de vele flitsen zagen we een enorm gevecht in Wakanda, het thuisland van superheld Chadwick Bosemans Black Panther. Het blijkt nu dat in die scène zo'n veertig helden zitten.

Tijdens Ace Comic-Con (via Cinema Blend) sprak Falcon-acteur Anthony Mackie over de opnames van de scène waarin tegelijkertijd dus een enorme hoeveelheid personages te zien zijn:


Bekijk de afbeelding"Er was een dag op de set waarin we een scène deden die ook in de trailer zit, waarin we allemaal naar het gevecht rennen. We waren allemaal op de set, met zo'n veertig superhelden. Ik keek naar rechts en daar zag ik Tom Holland en Dave Batista. Ik zag ze in een hoek en Tom was letterlijk het formaat van Dave's been. Ik wist niet waar ze het over hadden, maar Batista sprong omhoog en maakte een kick-punch beweging en ik dacht van, 'yo, je vermoordt hem straks!" - Anthony Mackie

Voor Mackie wordt het alweer zijn vijfde optreden in het Marvel Cinematic Universe. Na Captain America: The Winter Soldier (2014) was hij als Sam Wilson a.k.a. Falcon te zien in Avengers: Age of Ultron (2015), Ant-Man (2015) en Captain America: Civil War (2016).

In een ander gesprek gaf Chris Hemsworth (Thor) nog maar eens aan hoeveel personages er in de film zitten: "Deze is een van de grootste dingen in de filmhistorie en om daar onderdeel van te zijn is geweldig. Wat de personages mee gaan maken - met Thanos - is iets dat nog niet is gedaan. Er zijn zo ongeveer 76 castleden. Ik denk dat mensen dol zijn op het moment dat Thor de Guardians en Iron Man Doctor Strange ontmoet," aldus Hemsworth tegenover de Toronto Sun.

Infinity War debuteert eind mei in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair