Algemeen

'Avengers: Infinity War' bevat scène met 40 superhelden

En in de film zijn zo'n 76 helden te zien.

door Bram de Groot om 09:25 in Algemeen
Dat Avengers: Infinity War barst van de superhelden is natuurlijk al lang bekend en het is ook iets dat de trailer van ruim een maand geleden onthulde. In één van de vele flitsen zagen we een enorm gevecht in Wakanda, het thuisland van superheld Chadwick Bosemans Black Panther. Het blijkt nu dat in die scène zo'n veertig helden zitten.

Tijdens Ace Comic-Con (via Cinema Blend) sprak Falcon-acteur Anthony Mackie over de opnames van de scène waarin tegelijkertijd dus een enorme hoeveelheid personages te zien zijn:


"Er was een dag op de set waarin we een scène deden die ook in de trailer zit, waarin we allemaal naar het gevecht rennen. We waren allemaal op de set, met zo'n veertig superhelden. Ik keek naar rechts en daar zag ik Tom Holland en Dave Batista. Ik zag ze in een hoek en Tom was letterlijk het formaat van Dave's been. Ik wist niet waar ze het over hadden, maar Batista sprong omhoog en maakte een kick-punch beweging en ik dacht van, 'yo, je vermoordt hem straks!" - Anthony Mackie

Voor Mackie wordt het alweer zijn vijfde optreden in het Marvel Cinematic Universe. Na Captain America: The Winter Soldier (2014) was hij als Sam Wilson a.k.a. Falcon te zien in Avengers: Age of Ultron (2015), Ant-Man (2015) en Captain America: Civil War (2016).

In een ander gesprek gaf Chris Hemsworth (Thor) nog maar eens aan hoeveel personages er in de film zitten: "Deze is een van de grootste dingen in de filmhistorie en om daar onderdeel van te zijn is geweldig. Wat de personages mee gaan maken - met Thanos - is iets dat nog niet is gedaan. Er zijn zo ongeveer 76 castleden. Ik denk dat mensen dol zijn op het moment dat Thor de Guardians en Iron Man Doctor Strange ontmoet," aldus Hemsworth tegenover de Toronto Sun.

Infinity War debuteert eind mei in de Nederlandse bioscoopzalen.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Heeeeel benieuwd hoe dit gaat uitpakken! Veel vertrouwen in de Russo's, maar het is wel heel druk.
In Civil War zaten zo'n 12 helden denk ik. Heerlijke film maar enkele helden komen daarin al niet echt uit de verf.

Ach ja als Thanos maar overtuigend is!

SuPa

Avatar

zag van het weekend de avengers trailer in imax 3d. Thanos zag er toen wel echt badass uit op zo'n mega scherm.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Heeeeel benieuwd hoe dit gaat uitpakken!"

Ik ook. Ik zie de mensen alweer vragen stellen, aangezien de #smartphonefacebookgeneratie een aandachtspanne heeft van minder dan 1 seconden.

Wie was ook alweer Iron Man, was dat die groene. Was Thor nou dat Russische meisje. Moest Rocket nou een rat voorstellen. Wat heeft Owen Grady nou te zoeken in die film, zijn er groene raptors. Waarom lijkt Cable zoveel op Thanos. Waarom heeft Groot geen grote rol.

Robbepost "In Civil War zaten zo'n 12 helden denk ik. Heerlijke film maar enkele helden komen daarin al niet echt uit de verf."
Sterker nog. Groot (aka the big Vin Diesel) had zelfs geen aandeel.

chazillionair28

Avatar

Heel leuk en aardig, maar als zometeen Thanos niet weet te overtuigen dan gaan 40+ helden het ook niet goed maken ( buiten het kippenvel momentje om dan ).

schrader

Avatar

Hm... kortom alle Avengers komen samen in Wakanda. Ben benieuwd hoe het gevecht verschuift van NY (waar dat enorme schip land) naar Afrika.

Zo extreem veel zin in deze film. Marvel heeft geduld gehad met de aanloop en ik hoop zo intens erg dat Thanos geen waardeloze villain wordt zoals bv. Ultron. De connectie met Hela zou interessant kunnen zijn.

GreenHornet

Avatar

Thanos slacht tientallen helden zo af.

Nosisters

Avatar

Zijn er in de film zo'n 76 helden te zien, of zijn dat gewoon allen castleden?
Geldt ook voor die 40 "Superhelden"...

Prince John

Avatar

@ GreenHornet
Daar heeft Thanos wel de kracht voor maar dat gaat nooit gebeuren, dat durft Marvel niet. Misschien komt er wel een plot twist, net zoals met de Mandarijn in Iron Man 3 en wordt Thanos een Avenger, dan zit het voor de rest wel goed.

ISIM

Avatar

Het kan bijna niet mis gaan voor Avengers IW. Tot nu toe hebben ze alles perfect opgebouwd en Thanos zag er redelijk goed uit in de trailer en ze zijn ook al klaar met opnemen van deel 4. Ik kan niet wachten tot ie draait. Al zal het verhaal hier en daar bepaalde plotholes hebben dan nog gaat die aardig wat cash binnen harken. En zoveel superhero’s in een film. Wat wil je nog meer.

BlackPowerWolf

Avatar

Ik ga Infinity War zeker kijken, maar ik ben gewoon bang voor een slechte film die door alle fans de hemel in geprezen wordt.
40 superhelden? Iedereen moet zijn momentje pakken en op de camera zijn vechtskills laten zien. Ik vrees voor enorm veel snelle flitsende actiescene's die bijna nergens op slaan. En doordat iedereen 'even aan de beurt mag komen' vrees ik dat het verhaal naar achter gedrukt wordt en dat alle superhelden er flink op los kunnen gaan zonder dat er ook maar meer dan tien dood gaan.

Mav Damian

Avatar

Ik geloof nu niet dat we echt in totaal 40 superhelden gaan zien. Men is gewoon een beetje aan het overdrijven voor de fans.

shellghost

Avatar

En zo had Civil War eruit moeten zien.

Sunspot

Avatar

Sapperdeflap

Artificialis

Avatar

Wat een spektakel. Niet alle personages zullen evenveel aandacht kunnen krijgen, maar als iedereen maar iets nuttigs te doen heeft is het goed! In Civil War hadden karakters als Ant-Man ook slechts een kleine rol in het verhaal, maar de scenes met hem waren wel onvergetelijk.

Ed Crane

Avatar

shellghost "En zo had Civil War eruit moeten zien."

Mee eens, een paar lui die in een steegje met elkaar op de vuist gaan maakt nog geen burgeroorlog.

NieuwsFilm

meest populair