Gerucht: 'The Batman' is DCEU-film met Jake Gyllenhaal als mogelijk vervanger Ben Affleck

Gerucht: 'The Batman' is DCEU-film met Jake Gyllenhaal als mogelijk vervanger Ben Affleck

De geruchtenmolen bereikt zijn hoogtepunt: duidelijkheid gewenst.

Waar Marvel Studios de superheldenfilms ogenschijnlijk zonder al teveel geharrewar weet af te leveren, hebben andere studio's heel wat meer moeite om de vaart erin te houden. 20th Century Fox paste onlangs de verschijningskalender van hun X-Men filmuniversum aan en Warner Bros. blijft aanmodderen met hun DC Extended Universe (DCEU). Met name The Batman is een project dat alle kanten op lijkt te schieten.

Natuurlijk maken de vele geruchten het niet veel duidelijker. Regisseur Matt Reeves is al een tijdje aan de film verbonden en hij heeft een paar keer aangegeven dat The Batman gewoon onderdeel is van het DCEU. Ook meldde hij dat Ben Affleck de rol van de Dark Knight zal invullen. Met name over het laatste is veel gedoe. De website Revenge of the Fans meent nu duidelijkheid te hebben gekregen via een insider.

Volgens Revenge of the Fans is The Batman inderdaad onderdeel van de DCEU-filmreeks, al heeft deze wel zijn eigen verhaal. Over het aanblijven van Affleck heeft de website een aangepast verhaal. Warner zou namelijk "verzuurd" zijn door Affleck en ze zijn gestopt om hem te overtuigen om aan te blijven.

Ondanks dat Affleck nog onder contract staat, heeft de studio - volgens Revenge of the Fans - niemand minder dan Jake Gyllenhaal bereid gevonden om hem te vervangen. Beide acteurs zouden op de hoogte zijn van de situatie. Affleck heeft echter nog geen besluit genomen.

Ondertussen zal de meest geduldige fan zich gaan afvragen wanneer Warner Bros. over de brug komt met een officieel bericht, bijvoorbeeld via een nieuwe verschijningskalender.



NieuwsFilm

meest populair