Algemeen

Gerucht: 'The Batman' is DCEU-film met Jake Gyllenhaal als mogelijk vervanger Ben Affleck

De geruchtenmolen bereikt zijn hoogtepunt: duidelijkheid gewenst.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:03 in Algemeen
Waar Marvel Studios de superheldenfilms ogenschijnlijk zonder al teveel geharrewar weet af te leveren, hebben andere studio's heel wat meer moeite om de vaart erin te houden. 20th Century Fox paste onlangs de verschijningskalender van hun X-Men filmuniversum aan en Warner Bros. blijft aanmodderen met hun DC Extended Universe (DCEU). Met name The Batman is een project dat alle kanten op lijkt te schieten.

Natuurlijk maken de vele geruchten het niet veel duidelijker. Regisseur Matt Reeves is al een tijdje aan de film verbonden en hij heeft een paar keer aangegeven dat The Batman gewoon onderdeel is van het DCEU. Ook meldde hij dat Ben Affleck de rol van de Dark Knight zal invullen. Met name over het laatste is veel gedoe. De website Revenge of the Fans meent nu duidelijkheid te hebben gekregen via een insider.

Volgens Revenge of the Fans is The Batman inderdaad onderdeel van de DCEU-filmreeks, al heeft deze wel zijn eigen verhaal. Over het aanblijven van Affleck heeft de website een aangepast verhaal. Warner zou namelijk "verzuurd" zijn door Affleck en ze zijn gestopt om hem te overtuigen om aan te blijven.

Ondanks dat Affleck nog onder contract staat, heeft de studio - volgens Revenge of the Fans - niemand minder dan Jake Gyllenhaal bereid gevonden om hem te vervangen. Beide acteurs zouden op de hoogte zijn van de situatie. Affleck heeft echter nog geen besluit genomen.

Ondertussen zal de meest geduldige fan zich gaan afvragen wanneer Warner Bros. over de brug komt met een officieel bericht, bijvoorbeeld via een nieuwe verschijningskalender.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ik snap er geen reet van.. Je kunt toch een Batman-film maken met de grootste plottwist ooit? Laat Batman sterven in The Batman en Robin/nightwing het stokje overnemen. Affleck blij, Gyllenhaal als Robin blij, Warner blij, fans blij, de wereld blij.

schrader

Avatar

Alles cancelen, helder plan opstellen, over twee jaar de eerste solo helden film lanceren met een steady team en vervolgens daarmee verder gaan. Als DC wil concurreren met Marvel zullen ze echt beter hun best moeten doen.

BenjaminPaulus

Avatar

NEE NEE NEE NEE. DC moet echt kappen nou. Ik ben een DC comics fan in hart en nier maar ze kunnen geen films maken.

GreenHornet

Avatar

gebruik Flashpoint om nieuwe Batman te introduceren.
Ze maken er echt een puinhoop van.

The Flash kan DCEU nog redden.

Master Of Films

Avatar

Ik had gehoopt op nieuwe geruchten van Battfleck als Batman. Wel/niet te zien in Star Wars IX.

Sunspot

Avatar

Waarom hebben ze die Batfleck uberhaupt aangenomen, heeft er na 2 films al geen zin meer in haha.

Mav Damian

Avatar

Zolang er niks uit de mond komt van Reeves, Affleck, Gyllenhaal of de grote mannen van WB neem ik dit nog steeds als een korreltje zout. Pak maar een handvol korreltjes zout aangezien hier nog steeds dezelfde geruchten maar komen.

Word eens tijd dat iemand dit eens echt officieel gaat bevestigen zodat dit kan eindigen zeg.

Decepticon

Avatar

Wordt misschien tijd dat DC weggehaald wordt bij WB en onderdak vindt bij een andere studio.

Ereptile

Avatar

Nou ja, ik weet nog dat iedereen eerst flink voor of tegen Ben Affleck was als Batman. Uiteindelijk kwamen er geluiden dat hij de beste Bruce Wayne of Batman was. Maar omdat de films geen succes zijn, besluit Afje het op te zeggen.

Sunspot

Avatar

Hij is de beter BAtman inderdaad, maar de beset Bruce Wayne is Bale.

Tja, Keaton was goed, zeker in die tijd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair