Video

Harry Potter-film 'Voldemort: Origins of the Heir' nu te zien

De onofficiële fanfilm.

door Bram de Groot om 10:44 in Video
Van het weekend heeft Tryangle Films de complete fanfilm Voldemort: Origins of the Heir op YouTube gezet. Uiteraard maakt deze film van ruim 50 minuten geen deel uit van de bekende Harry Potter-filmfranchise.

De film is gemaakt door een groep fans. Na het herlezen van het boek 'Harry Potter and the Half-Blood Prince' raakten zij nieuwsgierig naar de herkomst van Voldemort en dit inspireerde hen tot het maken van film over de jongere jaren van de slechterik. Ondanks dat Warner Bros. in eerste instantie tegenwerkte, gaf de studio de fans uiteindelijk hun lolletje met onderstaande film als resultaat. Overigens is het een Italiaanse film, met Engelse nasynchronisatie.


Origins of the Heir gaat terug in de tijd en focust zich op de speciaal voor de film bedachte heks Grisha Mac Laggen. Zij is de erfgenaam van Griffoendor. In 1943 vindt er een schandaal plaats omtrent Hepzibah Smith, een afstammeling van de originele Huffelpuff-familie, dat de tovenaarswereld schokte. Als een moord niet wordt opgelost, gaat Grisha op onderzoek uit en komt uit bij Voldemort, dan bekend als Tom Marvolo Riddle.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NoahMeeuws

Avatar

Ik heb het even volgehouden. Maar de stemmen en de mensen die je ziet praten komt totaal niet overeen. Ik las daarna dat ze Italiaans zijn en dat het gesynchroniseerd is. Jammer.. :(

Prince John

Avatar

Mooi gemaakt maar inderdaad, heb een hekel aan gesynchroniseerd werk.

BlackPowerWolf

Avatar

De stemmen die je hoorde pasten inderdaad niet echt goed bij de karakters, jammer. Het verhaaltje daarentegen voor een amateurfilm is best goed/aardig.

jochemwijma

Avatar

Prachtig gemaakte film, jammer dat het verhaal afschuwelijk slecht is. Er had zoveel meer ingezeten. Momenten uit de trailers misten, er werd ons Grindelwald beloofd en die kregen we niet. De nasynchronisatie was afgrijselijk, en de actrice die de volwassen Grisha speelde sprak me totaal niet aan. En het einde was gewoonweg dom.

NieuwsFilm

meest populair