Harry Potter-film 'Voldemort: Origins of the Heir' nu te zien

De onofficiële fanfilm.

Van het weekend heeft Tryangle Films de complete fanfilm Voldemort: Origins of the Heir op YouTube gezet. Uiteraard maakt deze film van ruim 50 minuten geen deel uit van de bekende Harry Potter-filmfranchise.

De film is gemaakt door een groep fans. Na het herlezen van het boek 'Harry Potter and the Half-Blood Prince' raakten zij nieuwsgierig naar de herkomst van Voldemort en dit inspireerde hen tot het maken van film over de jongere jaren van de slechterik. Ondanks dat Warner Bros. in eerste instantie tegenwerkte, gaf de studio de fans uiteindelijk hun lolletje met onderstaande film als resultaat. Overigens is het een Italiaanse film, met Engelse nasynchronisatie.


Origins of the Heir gaat terug in de tijd en focust zich op de speciaal voor de film bedachte heks Grisha Mac Laggen. Zij is de erfgenaam van Griffoendor. In 1943 vindt er een schandaal plaats omtrent Hepzibah Smith, een afstammeling van de originele Huffelpuff-familie, dat de tovenaarswereld schokte. Als een moord niet wordt opgelost, gaat Grisha op onderzoek uit en komt uit bij Voldemort, dan bekend als Tom Marvolo Riddle.

NieuwsFilm

meest populair