'Edge of Tomorrow' mogelijk volgende film Doug Liman

Er wordt hard gewerkt aan het script.

Het lijkt erop dat we niet nog een paar jaar hoeven te wachten op Edge of Tomorrow 2. Tijdens een interview vertelde regisseur Doug Liman dat het project flink wat vooruitgang heeft geboekt ten opzichte van de vorige keer. Het vervolg lijkt in elk geval snel van de grond te komen.

"We werken nog aan het scenario," begon Liman tegenover Collider. "We zoeken een gat in de agenda's en werken tot die tijd als een malle aan het scenario. Maar het is een van die films die we alleen maken als het script ook echt goed is. De studio is dus niet aan het pushen om de film zo snel mogelijk gemaakt te krijgen. Als deze er komt, en dat zal zo zijn omdat Emily Blunt, Tom Cruise en ik er weg van zijn, is dat iets moois. We maken hem namelijk alleen als we er erg in geloven. We hebben nu een verhaal gevonden waar we alle drie enorm van houden en werken dus nu hard aan het scenario."

Volgens Liman kan het zomaar eens zijn volgende film worden. Over het vervolg is er niet zo heel veel bekend verder; we weten dat het zowel een vervolg als een prequel moet worden en dat iedereen terugkeert die een hoofdrol in de eerste film had.



NieuwsFilm

meest populair