Algemeen

'Edge of Tomorrow' mogelijk volgende film Doug Liman

Er wordt hard gewerkt aan het script.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:26 in Algemeen
Het lijkt erop dat we niet nog een paar jaar hoeven te wachten op Edge of Tomorrow 2. Tijdens een interview vertelde regisseur Doug Liman dat het project flink wat vooruitgang heeft geboekt ten opzichte van de vorige keer. Het vervolg lijkt in elk geval snel van de grond te komen.

"We werken nog aan het scenario," begon Liman tegenover Collider. "We zoeken een gat in de agenda's en werken tot die tijd als een malle aan het scenario. Maar het is een van die films die we alleen maken als het script ook echt goed is. De studio is dus niet aan het pushen om de film zo snel mogelijk gemaakt te krijgen. Als deze er komt, en dat zal zo zijn omdat Emily Blunt, Tom Cruise en ik er weg van zijn, is dat iets moois. We maken hem namelijk alleen als we er erg in geloven. We hebben nu een verhaal gevonden waar we alle drie enorm van houden en werken dus nu hard aan het scenario."

Volgens Liman kan het zomaar eens zijn volgende film worden. Over het vervolg is er niet zo heel veel bekend verder; we weten dat het zowel een vervolg als een prequel moet worden en dat iedereen terugkeert die een hoofdrol in de eerste film had.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ja graag. Eerste is geweldig!!!

Master Of Films

Avatar

Deel 1 was een goeie film met tig slechte bout filmtitels. :P
Dus bij deze noem ik het vervolg voortaan All You Need Is Kill Part Deux aangezien Spider-Man:Homecoming 2 al bezet is.

Decepticon

Avatar

Iedereen behalve Bill Paxton helaas.

Maar Doug Liman heeft Edge of Tomorrow al gemaakt. Hoe kan het dan zijn volgende film worden........... ;/

Zolang er geen haast bij is, is het goed. De eerste is idd heel goed, laat deel 2 maar komen.

Sunspot

Avatar

WAs zeker een goeie film, droge grappige scenes ook.

Dacht trouwens dat ze al bezig waren met filmen.

Jarune

Avatar

Underrated as hell, laatst nog een keer gekeken. 3rd and 4th act zouden iets meer structuur kunnen hebben maar als je een sci-fi lieverhebber bent een must watch !

Sunspot

Avatar

sowieso wel een must watch, heeft voor ieder wel wat.

Ook lekker verfrissend, hoewel het wel weer van die irritante aliens zijn die alweer geen taal kunnen leren, maar wel ruimteschepen :D.

ThomasOMalley

Avatar

Mwa underrated zou ik 'm niet noemen. Met een RT-score van 90% en een IMDb-score van 7,9 lijkt het me eerder overrated. Ook verfrissend is nogal een stretch, tenzij je Groundhog Day en Source Code niet hebt gezien.

Eerlijk is eerlijk: ik vind het een heerlijke film, maar zeker niet zonder fouten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair