'Creed II' vindt zoon van schurk Ivan Drago

Jep, dat wordt een wraakfilm voor Adonis.

De cast van Creed II komt langzaam bij elkaar. Een Roemeense bokser is gecast om de rol van de zoon van Ivan Drago op zich te nemen. Ook Ivan zelf is te zien in de film en wordt net als in Rocky IV gespeeld door Dolph Lundgren. Het lijkt daarmee steeds waarschijnlijker dat Adonis (Michael B. Jordan) in deze film inderdaad de dood van zijn vader zal wreken.

In Rocky IV was er maar een echte schurk en dat was Ivan Drago. Hij was een Russische bokser die het oorspronkelijk in een spektakelwedstrijd op zou nemen tegen Creed, maar hem vervolgens zo hard in elkaar sloeg in de ring dat Creed het niet overleefde. Daarop besloot Rocky (Sylvester Stallone) de dood van zijn beste vriend te wreken door het in een echte wedstrijd op te nemen tegen Drago.

Die wraak werd natuurlijk genomen, maar nu is het in Creed II dus ook aan Adonis om de dood van zijn vader te wreken. De rol van de zoon van Drago wordt gespeeld door de bokser Florian Big Nasty Munteanu. Het wordt diens debuut in een Amerikaanse speelfilm.

De productie van Creed II staat gepland voor maart, de première vindt plaats op 21 november 2018.



NieuwsFilm

meest populair