Liam Neeson wil wel terugkeren als Qui-Gon Jinn

Alles is mogelijk in het Star Wars-universum.

Met de Obi-Wan Kenobi spin-off op komst, laat Liam Neeson weten dat het hem interessant lijkt om terug te keren als Qui-Gon Jinn. Dat personage kregen we te zien in Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, waarbij hij op het einde helaas stierf. Dat terwijl het personage goed ontvangen werd. Nu is een terugkeer wat Neeson betreft in elk geval mogelijk.

Tegenover Yahoo Movies UK gaf Neeson aan dat hij niet afwist van de Obi-Wan film, en dat hij door niemand benaderd is. "Dit is voor het eerst dat ik ervan hoor. Niemand heeft me hierover benaderd. Maar ik weet wel dat in de wereld van Star Wars alles mogelijk is," aldus Neeson.

Het idee van een terugkeer lijkt, gezien de vele personages die om het leven kwamen en toch terugkeerden, ook echt een mogelijkheid. Denk maar aan Yoda, Anakin, Obi-Wan en Qui-Gon die allemaal als Force Ghost terugkeerden. Sterker nog: het was Qui-Gon die Yoda leerde hoe hij terug kon keren. "Weet je, in de eerste, in The Phantom Menace, ging ik dood. Maar je weet ook dat Jedi's terugkeren. Maar niemand heeft me dus benaderd. We zullen zien."

Helemaal tegen het idee is Neeson overduidelijk dus niet. Zouden jullie hem terug willen zien keren?



NieuwsFilm

meest populair