Algemeen

Liam Neeson wil wel terugkeren als Qui-Gon Jinn

Alles is mogelijk in het Star Wars-universum.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:20 in Algemeen
Met de Obi-Wan Kenobi spin-off op komst, laat Liam Neeson weten dat het hem interessant lijkt om terug te keren als Qui-Gon Jinn. Dat personage kregen we te zien in Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, waarbij hij op het einde helaas stierf. Dat terwijl het personage goed ontvangen werd. Nu is een terugkeer wat Neeson betreft in elk geval mogelijk.

Tegenover Yahoo Movies UK gaf Neeson aan dat hij niet afwist van de Obi-Wan film, en dat hij door niemand benaderd is. "Dit is voor het eerst dat ik ervan hoor. Niemand heeft me hierover benaderd. Maar ik weet wel dat in de wereld van Star Wars alles mogelijk is," aldus Neeson.

Het idee van een terugkeer lijkt, gezien de vele personages die om het leven kwamen en toch terugkeerden, ook echt een mogelijkheid. Denk maar aan Yoda, Anakin, Obi-Wan en Qui-Gon die allemaal als Force Ghost terugkeerden. Sterker nog: het was Qui-Gon die Yoda leerde hoe hij terug kon keren. "Weet je, in de eerste, in The Phantom Menace, ging ik dood. Maar je weet ook dat Jedi's terugkeren. Maar niemand heeft me dus benaderd. We zullen zien."

Helemaal tegen het idee is Neeson overduidelijk dus niet. Zouden jullie hem terug willen zien keren?

25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ja en dan is Qui-Gon een vader wiens gezin wordt ontvoerd en dan schiet hij 200 man/wezens dood en heeft hij zijn gezin terug!

Prince John

Avatar

Ik vond Neeson niet verkeerd maar is een nee voor mij; The Phantom Menace is al bijna 20 jaar oud, tegen de tijd een nieuwe SW film met Neeson uitkomt is hij denk ik wel wat te oud ervoor, al bestaan daar natuurlijk wel bepaalde technieken vandaag voor. Maar los daarvan nee, hoef geen prequel over Qui Gonn, tijd voor nieuwe personages ipv alles te blijven recycleren

Sunspot

Avatar

Was een leuk personage en waarom niet als ghost terug keren, dat was hij geworden aan het eind van RotS.

yep, doe maar.

Mas7

Avatar

Qui-gon mag van mij terugkomen als force ghost in “Obi-Wan: A Star Wars Story”

Vond de vorige ondertitel “Star Wars Anthology” veel beter klinken voor de solo films

PrinceVegeta

Avatar

Hoeft niet voor mij..liever de Obi-Wan spin-off met McGregor.. Al had ik het wel leuk gevonden moest Rey een afstammeling geweest zijn van Qui-Gon.. Ipv dat haar "(voor) ouders" werkelijk niemand zijn.

Akke Moeka Hara

Avatar

Qiu Gon op een transport schip met passagiers en alle freaks en geeks aanwezig, en dan verdwijnt zijn lichtzwaard, foce choked een ewok en jawa gezin vanwege misleiding en uiteindelijk heeft hij door dat hij is bespeelt door niemand minder dan mandarijnen gezicht, de superschurk van 1.20 uit bet berichte Outer Rim.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Ja en dan is Qui-Gon een vader wiens gezin wordt ontvoerd en dan schiet hij 200 man/wezens dood en heeft hij zijn gezin terug!"
Zal vast zijn stiefzoon Jar Jar Binks zijn die wordt ontvoerd. Hoe dan ook, het klinkt niet als een Die Hard rip off.

Robbepost

Avatar

^Zullen we er dan ook nog een aan lager wal geraakte zuiplap van maken? En ex agent?

Ereptile

Avatar

Obi-Wan heeft toch van Qui-Gon Jinn geleerd hoe hij een Force Ghost kon worden? Ik zou best geloven dat hij terug kan komen.

Master Of Films

Avatar

^maar dan zit Qui-Gon wel elke werkdag nog in de trein van Jakku naar Tatooine. En dan in een kleine, claustrofobische ruimte heeft hij in een race tegen de klok op zoek naar een onbekende. Nooit eerder vertoond bij een Liam Neeson film. Het moge duidelijk zijn dat we hier op FT betere film ideeen kunnen pitchen dan dat Quentin Tarantino het doet voor Star Wars. Kan ik meteen de gelegenheid maken dat Battfleck niet meedoet met Star Trek. Vleermuizen overleven niet in de ruimte, daar is het te koud voor.

Frietgezicht

Avatar

^ Ik mis wel JIGSAW in een rol als badguy maar voor de rest klinkt het aardig.

Master Of Films

Avatar

Uiteraard levert onze hofleverancier Frietgezicht weer een kers op de taart. JIGSAW als badguy :D Mesa liken it (copyright jarjarbinks translator).

Jedha

Avatar

Als force ghost, why not

Artificialis

Avatar

Kathleen Kennedy zou er goed aan doen om over haar prequel-fobie heen te stappen en Liam Neeson terug te laten keren als Qui-Gon Jinn. Hij hoeft er niet de hele film in te zitten. Enkele dialogen tussen hem en Obi-Wan Kenobi zijn genoeg.

Chris23

Avatar

¨Enkele dialogen tussen hem en Obi-Wan Kenobi zijn genoeg. ¨ Dialogen over midichlorians zeker ? ;)
Degenen die graag (dingen uit) de prequels (in de sequels) terugzien hebben zeker al te lang de prequel-reviews van Mr. Plinkett niet meer gezien?
Trouwens, het enige waar ik die saaie Liam Neeson in trek is in The Grey (waarschijnlijk mede omdat hij (spoiler:) word verscheurd door wolven ;) ) (/spoiler:) (ok, In After.Life wassie ook te pruimen)

Master Of Films

Avatar

Midichlorians. Oeps...daar ging de mysterie van The Force.

Chris23 "Degenen die graag (dingen uit) de prequels (in de sequels) terugzien hebben zeker al te lang de prequel-reviews van Mr. Plinkett niet meer gezien?"
Of ze het nou gezien hebben of niet. Ontkenning is ook een vak.

Spreek uit ervaring wat betreft Indiana Jones and the Boredom of the Crystal Dull. Film gezien, maar ik ontken deze fan film als officiele deel 4. Dat is Indiana Jones and the Fate of Atlantis geworden :)

jordicraft

Avatar

Dat ie ouder is is misschien juist alleen maar goed als het verhaal zich afspeelt na ROTS

DanielPrime9

Avatar

De Obi Wan Kenobi solo movie is nooit confirmed toch

benjamin

Avatar

Artificialis "Kathleen Kennedy zou er goed aan doen om over haar prequel-fobie heen te stappen"
Diezelfde prequelfobie die maakt dat er wordt gesproken over een terugkeer van Ewan McGregor als Obi-Wan?

Artificialis

Avatar

Dialogen over midichlorians zeker ? ;)
Ah ja, de eeuwige strijd tussen spiritualiteit en wetenschap. Ik vond het prima dat George Lucas een biologische verklaring voor de force probeerde te geven. De fans die er middeleeuwse denkwijzes op nahouden vinden het ongetwijfeld ook frustrerend dat voeding wordt afgebroken door enzymen, ziektes worden veroorzaakt door virussen en dat verliefdheid door hormonen en neurotransmitters worden gereguleerd. Star Wars blijft een ''science''fiction franchise.

Diezelfde prequelfobie die maakt dat er wordt gesproken over een terugkeer van Ewan McGregor als Obi-Wan?
Kathleen Kennedy moet nog even de therapie afmaken door wat meer prequel-materiaal in de film te stoppen. Maar het gaat inderdaad de goede kant op, wie weet is genezing toch nog mogelijk.

Chris23

Avatar

Star wars is (en blijft hopelijk) een Action, Adventure, Fantasy franchise: http://www.imdb.com/title/tt0076759/?ref_=nv_sr_7

Sunspot

Avatar

Had ook totaal geen problemen met Midichlorians of zo, was juist wel leuk, een uitleg.

Hoewel het wel wat mysterie wegnam, maar niet echt storend en was gewoon oke.

Robin80

Avatar

Geachte Jim Pedd. Het bericht van u bevat een fout. Qui-Gon leerde Obi-Wan Kenobi terug te keren als Force Ghost, niet Yoda! Neeson speelde een superrol in die film. Hij was zelf ook toen heel blij, dat hij die rol kreeg, speciaal voor hem geschreven door Lucas!
The PM is een ondergewaardeerde Star Wars-film. De verwachtingen waren nog nooit zo hoog voor welke film dan ook, tot dan toe, in ieder geval. Voor mij persoonlijk een prachtige film, met vooral goede casting van de rollen! Zie Neeson héél graag terug in een Star Wars-film!

Artificialis

Avatar

@Robin80
Yoda geeft in Revenge of the Sith aan dat hij contact heeft gehad met de force ghost van Qui-Gon. En dat hij Obi-Wan Kenobi zou leren hoe hij contact met hem zou kunnen leggen. We kunnen ervan uitgaan dat zowel Yoda als Kenobi van Qui-Gon Jinn hebben geleerd hoe zij zich als force ghost moeten manifesteren.

nieuwslaatste nieuws