Actrice Tracey Birdsall klaagt zanger Seal aan voor aanranding

Actrice Tracey Birdsall klaagt zanger Seal aan voor aanranding

Een paar dagen geleden liet de Britse zanger zich nog uit over het 'liegende Hollywood', maar is hij zelf een hypocriet?

Een paar dagen geleden kwam de Britse zanger Seal al voorbij op FilmTotaal; hij beweerde namelijk dat Oprah Winfrey al lang afwist van Harvey Weinstein's gedrag. Toen hij hier redelijk wat commentaar op kreeg via sociale media, liet Seal weten dat Oprah niet de enige is die haar mond hierover heeft gehouden. Hij zei namelijk in een video, gepost op zijn Twitter-pagina, dat ''veel mensen in Hollywood commentaar leveren'' maar ''behoorlijk hypocriet zijn'' omdat ''ze het al die tijd voor zich hielden''.

Maar nu is de zanger zélf aangeklaagd door actrice Tracey Birdsall (bekend van Rogue Warrior: Robot Fighter en The Time War). De actrice was de buurvrouw van Seal in 2016, het jaar wanneer, volgens Birdshall, het incident plaatsvond. Zo vertelde ze dat ze hem een kom had geleend, die ze vervolgens bij de zanger ging ophalen en toen door hem werd vastgepakt in de keuken.

Zo zei Birdsall: ''Ik schreeuwde uit: ''Wat ben je in 's hemelsnaam aan het doen?!'' waarop hij antwoordde ''Ik ben je aan het zoenen!''''. Ook zegt de actrice dat Seal uitriep dat ze 'erom vroeg' vanwege de manier waarop ze gekleed was en haar toen vervolgens bij haar borsten greep. De Los Angeles County Sheriff's Department is nu een onderzoek gestart, al beweert een vertegenwoordiger van de zanger dat het allemaal leugens zijn: ''Seal heeft dit nooit gedaan en zal dan ook alles doen om zijn onschuld te bewijzen, aangezien dit een valse beschuldiging is.



NieuwsFilm

meest populair