Één bonus scene op 'Justice League' blu-ray

Één bonus scene op 'Justice League' blu-ray

Maar geen Director's Cut.

Hoezeer ze het ook proberen, met petities en protesten, fans van Justice League zullen niet de speciale Director's Cut van Zack Snyder krijgen, die ze zo graag willen en zelfs om eisen.

Er ging eerst nog het gerucht dat er een uitgebreide versie, een Extended Cut, zou verschijnen op de Blu-ray van de film. Maar ook dat gaat niet gebeuren. Fans zullen het moeten doen met één bonus scène die niet in de bioscoopversie te zien was. Dit blijkt uit de details van de Blu-ray/DVD die Walmart aanprijst.

Eén scène lijkt weinig, gezien de grote hoeveelheid beelden uit de trailers voor Justice League die niet in de uiteindelijke film te zien waren. Kan één scène het materiaal bevatten van de in geruchten genoemde extra 15 minuten aan beeldmateriaal die misschien op de Blu-ray zouden verschijnen? Waarschijnlijk niet.

Justice League kende een openlijk moeizame productie, waarbij Zack Snyder tijdens het maken van de film stopte en de film afgemaakt werd door Joss Whedon. Nadat er een versie van twee uur in de bios verscheen, kwamen er geruchten over een langere versie van Snyder, waarvoor een website in het leven werd geroepen en een protest buiten het hoofdkwartier van Warner Bros. werd gehouden.

De kans is minimaal dat men er bij Warner Bros. van onder de indruk was. Na de tegenvallende resultaten van het peperdure Justice League is men daar bezig met een re-organisatie.



NieuwsFilm

meest populair